Din Pasta- og Pizzabar er et nyt spisested på Kastetvej.
Livet her

Satser på nyt spisekoncept: Her er Samehs store håb for Kastetvej

- Jeg tror, Kastetvej kan blive den næste store madgade

24. maj 2023 kl. 19:00

AALBORG: Når du står ude foran Kastetvejs nyeste spisested, er der god chance for, at du bemærker et mønster. Til venstre ligger Din Vitaminbar, og lige til højre ligger Din Pitabar. Nu har folkene bag de to spisestedet åbnet Din Pasta- og Pizzabar, som er placeret i lokalerne mellem de to andre.

Da aalborg.nu er forbi kort før åbningen, står driftschefen Sameh El-Soussi og roder med at få det sidste klar til åbningen af det tredje skud på stammen. Pizzadejen ligger klar på bordet under en gennemsigtig film, og der er pyntet op med flag. På et andet bord ligger der gaver og blomster.

Alt er gjort klar til åbningen.

Men hvorfor har driftschefen nu valgt at kaste sig over pizza og pasta, når han allerede har to spisesteder at se til?

- Jeg mener, der er et hul i markedet i forhold til pasta og nachos to-go. Vi skal også sælge pizza, men vi satser på, at det er pasta og nachos, der bliver det store, fortæller Sameh El-Soussi.

Du kan - som navnet afslører - købe forskellige pizzaer. Derudover sælger spisestedet også pastabowls. Du kan vælge en type pasta, en dressing og fire forskellige slags fyld. Du kan også købes nachos - både med ost og flere forskellige slags tilbehør.

Sameh El-Soussi kender åbenlyst mange i området og hilser løs.

Hvis du undrer dig over, hvorfor man vælger at åbne tre restauranter ved siden af hinanden på samme gade, er der en god forklaring.

- Det giver mig mulighed for at komme rundt i alle tre restauranter hver dag. Desuden tror jeg, at Kastetvej kan blive den næste store madgade. Vejarbejdet er endelig væk, så nu kan folk også komme til igen, siger Sameh El-Soussi.

Det ret langvarige og omfattende vejarbejde på Kastetvej var længe en torn i øjet for ham og de andre erhvervsdrivende på Kastetvej. Derfor opfordrer han nu kunderne til at huske dem, nu hvor asfalten er lagt, og hegnene er fjernet.

Sameh El-Soussi er driftschef i Din Vitaminbar, Din Pitabar og nu også Din Pasta- og Pizzabar.

- Der er mange, der ikke ved, at man må standse ved kantstenen på Kastetvej. De kan bestille deres mad, standse udenfor butikken og hente maden igen, siger han.

Din Pasta- og Pizzabar åbnede 24. marts klokken 16.00. Adressen er Kastetvej 49.

Annonceret indhold

Nyeste