De har åbnet Orange Scene - nu skal danske kometer bringe hits til Grøn Koncert

AALBORG: For tiden går der knap en uge, uden at folkene bag Grøn Koncert smider et navn i puljen over årets optrædende.

I dag kan festivalkaravanen således fortælle, at de danske kometer i Saveus får Grøn-debut i år.

Selvom de har prøvet at åbne Orange Scene på Roskilde Festival, er det noget helt særligt for bandet at spille på Grøn for første gang – og det vil de også sørge for, at publikum kommer til at mærke.

- På Grøn 2019 kommer vi til at spille alle vores hits. Vi vil rigtig gerne ud at vise hele Danmark, hvem Saveus er. Folk kan forvente, at vi kommer til at levere en koncert med masser af tryk på og en hel masse energi. Folk kommer til at huske Grøn 2019 for det år, hvor Saveus spillede der første gang, lyder det fra bandet.

Martin Hedegaard og Saveus overraskede alt og alle i 2015 med førstesinglen ’Levitate Me’, der strøg direkte ind på hitlisternes førstepladser. I 2017 udgav de debut-ep’en ’Will Somebody Save Us’, der, udover ’Levitate Me’, indeholdt hitsene ’Everchanging’ og ’Will Somebody Save Us’.

Siden har bandet spillet landet tyndt, og i 2018 udkom debutpladen ’Neuro’, der blev taget godt imod af anmelderne.

Der er Grøn Koncert i Aalborg 21. juli. Ind til videre er det offentliggjort, at karavanen ud over Saveus kommer til at bestå af Scarlet Pleasure, Kesi, Kato, Carpark North, Alphabeat og pop- og rock musikkens førstedamer, Anne, Sanne og Lis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...