Alle kan være med i ”Nordjylland går sammen” uanset alder og tilhørsforhold til Hjemmeværnet. Foto: Colourbox
Det sker

Savner du motion? Løb en tur med Hjemmeværnet

Det er gratis at være med, og du kan være heldig at vinde en præmie

31. januar 2021 kl. 12:52

AALBORG: Hjemmeværnet i Nordjylland inviterer i hele februar alle, der er friske på en rask gå- eller løbetur, til at deltage i motionseventen ”Nordjylland går sammen”. Alle kan være med uanset alder og tilhørsforhold til Hjemmeværnet, og det er ganske gratis. Deltagerne får en pin som bevis på deres medvirken.

- Selvom samfundet stort set er lukket ned, så skal vores soldater stadig holde sig i form. Det gør de i deres dagligdag alene, men alligevel sammen. Med dette event ønsker vi at invitere alle andre nordjyder med ud og motionere, forklarer ledende informationsofficer Jess Nordstrøm Larsen i en pressemeddelelse.

Hjemmeværnsdistrikt Nordjylland har 23 kompagnier fordelt over hele Nordjylland. Det enkelte kompagnier laver events, så det er muligt at støtte det lokale kompagni ved at gå for dem.

Kompagnierne dyster imod hinanden om flest gåede eller løbede kilometer. Kilometerne registreres i motions app’en STRAVA.

- Konkurrencer er med til at skabe korpsånd i kompagniet. Det skulle motionseventen gerne være med til. Samtidig får jeg mine soldater i bedre form og marchtræning er en militærdisciplin, som vi gerne fastholder, slutter Jan Johansen.

Der vil løbende blive udloddet forskellige præmier til deltagerne, og kompagniet med flest registrerede kilometer vil modtage en særlig præmie.

Hvis du vil være med, skal du tilmelde dig på Facebooksiden Hjemmeværnet Nordjylland.

Annonceret indhold

Nyeste