Studerende får masser af sommertilbud

AALBORG: Måneder hjemme og undervisning over skærmen. Som studerende har corona-nedlukningen været noget at en prøvelse socialt.

Det vil kommunen i samarbejde med foreninger og fritidsliv nu forsøge at lave om på ved at stable en række gratis aktiviteter for studerende på benene de kommende måneder.

Er du studerende kan derfor kvit og frit afprøve mange aktiviteter i foreningslivet. Du kan f.eks. komme til crossfit, spille fodbold i AaB, ud og sejle på Limfjorden, prøve wakeboard, dyrke atletik, crossfit og meget andet, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad for, at vi kan tilbyde en masse gode oplevelser til de unge studerende i byen, der i den grad har været i en isoleret og hård situation under nedlukningen. Jeg håber det kan være med til at sætte gang i det sociale liv igen. Og vi får jo hvert år mange nye studerende, som i en normal tid ville finde nye bekendtskaber i Aalborg og i det fysiske studieliv. Det har jo ikke rigtigt været muligt under corona, så det her er også en god mulighed for dem, siger Mads Duedahl, der er rådmand i sundheds- og kulturforvaltningen.

Ordningen fungerer ved, at man kan booke tider til en eller flere aktiviteter i ugerne 19-24. Tilbuddene henvender sig til studerende i alderen 16 - 25 år, der er placeret centralt i byen, hvor der findes mange studieboliger og kollegier.

- Jeg kan godt forstå, hvis de studerende er fyldt op af online-undervisning og den generelle sociale isolering. Det har nogle uheldige konsekvenser for nogle. Så derfor vil jeg da opfordre dem til at dykke ned i disse tilbud, og se om der ikke er noget for dem, opfordrer Mads Duedahl.

Der vil løbende komme flere tilbud i sommerferien og efter, hvor flere aktører vil byde sig til med aktiviteter til de studerende.

Du kan se om aktiviteterne, og hvordan du tilmelder dig via dette link:

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...