Han har spillet i USA, England og Asien, men snart er det Aalborg, der får fornøjelsen af DJ Martin Jensens musik og vilde sceneshow

AALBORG: Normalt spiller DJ'en Martin Jensen på de største scener i både ind- og udland foran et antal publikum, som de fleste andre danske artister kun tør drømme om.

Den 27-årige midtjyde slog for alvor igennem med kæmpehittet Solo Dance, der bliver spillet verden over. Hittet har mere end en halv milliard afspilninger på Spotify og placerer sig også i top 30 over de mest afspillede numre på musiktjenesten nogensinde. Dertil kan Martin Jensen også kalde sig en af verdens 100 bedste DJ's og er derfor i fornemt selskab med folk som David Guetta og Tiësto.

Men nu er han altså snart at finde i "Gaden" under lidt mere beskedne vilkår, i hvert fald hvad angår størrelse.

Det er værtshuset Zurf Bar, der har fået fingre i den verdenskendte DJ, og værtshuset medgiver også, at det er deres måske vildeste booking til dato. Arrangementet er en del af den østjyske musikers første danske club tour, og John Madsen, der er bestyrer på Zurf Bar, ser frem til en festlig aften i verdensklasse.

- Vi glæder os til at holde den vildeste fest, det kommer til at stikke helt af, siger han lovende.

Da managementet bag Martin Jensen tilbød Zurf Bar at få den eminente kunstner på besøg, var de ansatte på Zurf Bar hurtigt enige om, at det var en chance, som var for stor til at lade gå forbi. De var dog også klar over, at det vil blive en aften, som vil kræve lidt ekstra.

- Personalet glæder sig helt vildt, men vi har ekstra bemanding på denne aften, sådan at vi stadig kan levere sikkerhed og god service til vores gæster, fortæller John Madsen.

Der er plads til 450 gæster til koncerten, og i skrivende stund er der stadigvæk 150 billetter tilbage til det vilde arrangement.

John Madsen forventer, at der vil blive udsolgt til arrangementet, men der er afsat en andel billetter, der vil blive solgt i døren på selve aftenen.

Koncerten med Martin Jensen er den 23. marts på Zurf Bar, og dørene åbner klokken 22.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...