En af årets helt store "sportsevents" vender tilbage - tilmeld dig nu

AALBORG: 42 hotdogs på blot et kvarter.

Det er den nuværende, ret vilde, rekord i DM i Hotdogspisning. Du har nu chancen for at sætte ny rekord og stjæle titlen som Danmarks hotdogkonge, når konkurrencen snart vender tilbage til Aalborg.

Vinderen skal findes i september i Aalborg til konkurrencens 10 års-jubilæum, men før det skal finalisterne findes rundt om i det ganske danske land.

Og det er bestemt ikke kun appetitten og æren, der får et boost. Førstepræmien i DM i Hotdogspisning-finalen er et oplevelseskort på 20.000 kroner, og derudover er der flotte præmier til alle de lokale vindere, hvor der er en miniferie på spil.

Et kvarter i hotdog-himlen

Reglerne er ganske simple – spis så mange hotdogs som muligt på 15 minutter. De ti bedste på landsplan kommer i finalen, der afholdes den 3. september i Aalborg til en kæmpe event.

- Vi vil igen gøre DM i Hotdogspisning til en fantastisk og sjov begivenhed for alle. Der kan synes langt fra din lokale pølsevogn til podiet i Aalborg, men det gør måske heller ikke så meget, om du bliver danmarksmester – bare du kan spise flere hotdogs end din bedste ven, din bedrevidende mester, din kollega, din gamle far, eller hvem du nu drømmer om at slå, siger Christian Winther Eriksen fra arrangøren, Steff Houlberg.

Pølsegilde med et godt formål

2020-udgaven af DM i Hotdogspisning blev med rå løg i øjnene aflyst på grund af corona. Seneste vinder i 2019 blev Mikael Berg Larsen aka Galhalsen fra Vejle, der spiste 27 hotdogs på et kvarter. Rekorden ligger stadig hos Ruben Mikkelsen, der i 2016 slugte hele 42 hotdogs.

Katrine Brix
En glad og stolt Ruben - vinder af konkurrencen i 2016, hvor han spiste 42 hotdogs. Arkivfoto.

Kvalifikationsrunden foregår fra 12. juli til 15. august. Det koster 100 kroner at deltage, og som altid går alle pengene ubeskåret til et velgørende projekt. I år er det Fonden Børnenes Kontor i Aalborg, der kan nyde godt af en økonomisk saltvandsindsprøjtning.

Følg den løbende kvalifikation, se kvalifikationsstederne og læs mere om arrangementet her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...