Ferietid er læsetid - nu kan du købe dig til nogle billige bogsider på Hovedbiblioteket. PR-foto
Shopping

Scor en billig bog: Hovedbiblioteket laver stor bazar

Biblioteket sælger kasserede bøger, spil og lp'er i efterårsferien

07. oktober 2021 kl. 14:28

AALBORG: Ferietid er læsetid. Og hvad enten du er en bogorm eller en læsehest, så er Aalborg Bibliotekerne klar med et tilbud af de gode i efterårsferien.

Hovedbibliotekets bogsalg er nemlig tilbage, men nu i en massiv, ny bogbazar-udgave alle dage i ferien.

Den nye udgave af bibliotekets populære bogudsalg flytter op fra kælderen til større arealer i Hovedbibliotekets glashjørne. Her får du mulighed for at købe magasiner, cd’er og børne- og ungdomsbøger til en krone; romaner til en ti’er; og så er der desuden lykkepakker, spil og lp’er til så lave priser, at du skal bukke dig efter dem, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Hovedbiblioteket har i årevis lavet bogsalg - men denne gang bliver det i en helt ny skala med en bogbazar på selve biblioteket. Arkivfoto

Boder og markedsstemning

Den nye bazarform udspringer af et ønske om at give mere plads til både gæster og bøger; men også fordi man gerne vil indhente lidt af den markedsstemning, som vi alle - gennem sommerens nedlukninger - er blevet snydt for på grund af corona. (Åh, Hjallerup,...).

- Folk skal kunne komme og græsse, slentre rundt mellem boderne - nu, når de måske har lidt ekstra tid i efterårsferien, siger Pia Pedersen, der gennem mange år har været ansvarlig for bogsalg.

Bazaren bliver således et velkomment supplement til de mange børneaktiviteter, der foregår på biblioteket i efterårsferien.

Den Store Bogbazar er åben fra lørdag 16. oktober til og med søndag 24. oktober. Selv om du ikke kan være med fra første dag, behøver du ikke ærgre dig over at gå glip af noget. Der fyldes nemlig løbende nye bøger og materialer på de opstillede boder. Der vil derfor hele tiden være noget nyt at komme efter.

I den betjente tid kan du desuden få signeret din bog med en hilsen fra din yndlingsbibliotekar.

Spring køen over

Orker du ikke køer og store menneskemængder, kan du henlægge dine røverkøb til bibliotekets mindre besøgte og selvbetjente tidspunkter (f.eks. aftenstunden). Her vil der være mulighed for at betale med Mobilepay. Kontanter modtages kun, når der er bibliotekspersonale til stede.

Fordelt ud på boder kan du i år finde litterære skatte inden for kategorier som: krimi/spænding, romaner, billed- og børnebøger, biografier, fagbøger, specialmaterialer (f.eks. kunstbøger), tidsskrifter, musik, udenlandske titler, mm.

Husk, at medbringe egen pose, da biblioteket i bæredygtighedens navn ikke længere uddeler gratis plastikposer eller har dem liggende. Det vil imidlertid være muligt at købe bibliotekets - i begge betydninger af ordet - ‘bæredygtige’ net og plastikposer, på stedet.

Hvad: Den Store Bogbazar (Bogsalg)

Hvor: Hovedbiblioteket, Rendsburggade

Hvornår: 16-24. oktober (i bibliotekets åbningstid)

Annonceret indhold

Nyeste