Netto åbner i maj en ny dagligvarebutik på ca. 1100 kvadratmeter på Hobrovej 446

SKALBORG: Kunder der sætter pris på et varieret og stort varesortiment og forbrugervenlige priser kan allerede nu begynde at glæde sig.

For Scottie kommer nemlig meget snart til Skalborg.

Og hvis nogen ellers skulle være i tvivl om, hvem Scottie i grunden er, så løfter vi gerne sløret her og fortæller, at det såmænd er den nok så berømte Netto logo-hund.

For der kommer nemlig en spritny Netto dagligvarebutik på Hobrovej 446 i Skalborg.

Torben O. Andersen
Bygningen har tidligere huset en Fakta dagligvarebutik, og man kan stadig ane navnet på facaden øverst til venstre på billedet. Foto: Torben O. Andersen

Udviklingsdirektør i Salling Group, Carsten Hadsbjerg, siger til aalborg:nu, at man stiler efter at åbne butikken i maj måned i år.

- Vi har fået en byggetilladelse og går nu i gang med at indrette lokalerne.

- Butikken får til huse i de lokaler, hvor der tidligere lå en Fakta butik, oplyser Carsten Hadsbjerg og tilføjer, at man desuden har sikret sig lokalerne i den sydlige del af bygningen, hvor der tidligere har været en cykelforretning.

Udviklingsdirektøren siger videre, at den ny Netto-butik, der ikke får døgn-åbent, får et sted mellem 25 og 35 ansatte.

Butiksarealet bliver i øvrigt på ca. 1100 kvadratmeter.

Torben O. Andersen
Den ny Netto-butik bliver på 1100 kvadratmeter og får et sted mellem 25 og 35 ansatte. Butikken får ikke døgnåbent. Foto: Torben O. Andersen

Carsten Hadsbjerg:

- Vi er altid obs på strategiske placeringer, når det drejer sig om at etablere nye Netto-butikker, og vi er af den opfattelse, at placeringen i Skalborg er en helt perfekt beliggenhed.

Ifølge udviklingsdirektøren er der pt. i alt 502 Netto-butikker rundt om i hele Danmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...