Prisen er 23 mio. kr., men så får du også vild luksus og super udsigt

AALBORG: Nordjyllands p.t. dyreste ejerlejlighed, der lige nu er sat til salg, ligger på toppen af det kommende Marine One Tower på Beddingen på havnefronten i Aalborg. Et byggeri, der forventes klar til indflytning i efteråret 2020.

Øverst på 10. etage ligger luksuslejligheden, som er udbudt til salg for 22.999.000 kr. En lejlighed på hele 380 kvadratmeter. Kæmpelejligheden har fire store altaner med udsigt over fjorden og Aalborg by, og indendørs er der fitness- og wellness-afdeling og en hjemmebiograf.

På taget af Marine One Tower etableres et fælles “rooftop” inspireret af det, Salling har etableret. Her dog kun for beboerne i det eksklusive byggeri.

Den største luksuslejlighed på 10. etage, med en pris på 23 millioner kr., er uden for økonomisk rækkevidde for det fleste.

Men man kan også komme til at bo i Marine One Tower for mindre. Det 10 etager store luksusbyggeri vil rumme lejligheder fra 66 kvadratmeter, og de sættes til salg til 2,5 mio. kr.

Flere har efterspurgt havnelejligheder, der er billigere end fra for eksempel fem mio. kr. Det oplyser Jesper Skovsgaard, indehaver af ejendomsudviklingsfirmaet 2E Group, der er bygherre på Marine One Tower i Aalborg.

Øverst kan du se, hvordan luksusbyggeriet kommer til at se ud.

Du kan læse mere om byggeriet her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...