I morgen åbner haven porten til den populære lysfest

AALBORG: Hundredtusindvis af lys er klar til at lyse Aalborg Zoo op i aftenmørket, når haven i morgen slår porten op til Jul i Zoo.

Det er anden sæson, at Zoo omdanner parken til én stor lysfest, og i år bliver det tilmed med en række af nyheder.

LÆS OGSÅ: Tag trygt af sted: Det bliver Jul i Zoo

Katrine Schousboe
Jul i Zoo bliver med endnu flere lys i år. Foto: Martin Damgård

Som vi tidligere har fortalt her på aalborg:nu kan du som noget nyt blandt andet gå på opdagelse i Danmarks eneste underjordiske julebutik i anlægget med søløver og pingviner, mens Mette Blomsterberg har skabt sit eget juleunivers med bagegrej i en hytte.

Zoo er nu klar til at løfte sløret for endnu en nyhed. For bag tropehuset bliver der et stort juleværksted, hvor du kan lave dine egne julegaver og klippe dit eget pynt. Der bliver også en café og mulighed for at se nærmere på en lang række specialiteter fra nordjyske virksomheder.

- Det har fra begyndelsen været vores ambition at udvikle Jul i Zoo år for år, og en af de mange nyheder i år er Juleværkstedet. Her vil vi gerne præsentere nogle af alle de gode ting Nordjylland kan byde på, og vi har haft meget fokus på at have et bredt udvalg af aktiviteter og udstillere, så der er oplevelser for alle generationer, siger direktør i zoo Henrik Vesterskov Johansen.

LÆS OGSÅ: Julemagi i vente: Det Gamle Apotek rykker ind i Zoo

Katrine Schousboe
De sidste detaljer er netop i gang med at komme på plads forud for åbningen i morgen. Foto: Martin Damgård

I juleværkstedet kan du blandt andet møde Art by Me, Penny Lane og møbelproducenten Woodii. På grund af corona-restriktionerne vil der dog blive udskiftning blandt udstillerne i værkstedet, når restriktionerne i de syv nordjyske kommuner efter planen bliver ophævet i december.

Jul i Zoo kom til verden første gang sidste år, hvor lysfesten blev en kæmpe attraktion for haven. I alt 85.000 gæstede zoologisk have efter normal åbningstid, og håbet er, at det tal kan blive slået i år.

På grund af corona-situationen er der i år lavet et bookingsystem, sådan at alle gæster på forhånd skal booke tid for at kunne besøge Jul i Zoo. Det gælder også årskortholdere, som har gratis adgang til julebegivenheden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...