Du kan se frem til håndlavet interiør og unika møbler

AALBORG: Det er en drøm, der går i opfyldelse, når Tanja Lund snart åbner helt ny boligforretning, Rosen-Lund, på Nytorv.

Indtil nu har hun solgt unikke og håndlavede møbler samt interiør fra sin webshop - men der manglede noget.

Tina Larsen
Stilen i butikken er rustik, og Tanja Lund lægger vægt på, at tingene skal være håndlavede og bæredygtige. Foto: Henrik Bo

- Jeg kan godt lide at pynte, style og indrette, så webshoppen er ikke nok for mig. Jeg vil også have indretning ind over, siger hun, der blandt andet har indrettet Vestre Baadelaug i Aalborg, sommerhuse og badehotel i Skagen.

- Jeg har altid været kreativ og troede egentlig, jeg skulle have en blomsterbutik, deraf navnet Rosen-Lund. Men min interesse gik hurtigt i retning af møbler og interiør, jeg kan godt lide at sammensætte ting og skabe balance i det.

Tanja Lund er uddannet dekoratør, og hun har tidligere stået for at pynte vinduerne i mange af byens butikker, og derfra gik vejen først til webshoppen og nu egen forretning i midtbyen.

Tina Larsen
Med Rosen-Lund vil ejeren gerne inspirere til hygge med venner og familie. Foto: Henrik Bo

Tanja Lund har valgt kun at sælge møbler og interiør fra Riviera Maison, og det er der en helt særlig grund til.

- Det meste er håndlavet, hver ting er unik. Der er ikke to ting, der er ens, og det var det, jeg faldt for. Det uperfekte er det perfekte, siger hun.

- Jeg kan godt lide, at ting har en historie. Spisebordet er lavet af gamle ladeporte, og vores drikkeglas og vaser er mundblæste, så der er måske en luftboble. Men det er en del af charmen, at man kan se, det er skabt af menneskehænder og ikke på en fabrik.

Den daglige drift er lagt i hænderne på Tanja Lunds medarbejdere, men hun vil også selv være i Rosen-Lund det meste af tiden for blandt andet at dyrke sin interesse for indretning.

Tina Larsen
Spisebordet her er lavet af gamle ladeporte. Foto: Henrik Bo

- Det er meget vigtigt for mig, at butikken er et sted, der er kreativt, og hvor man får inspiration. Jeg vil gerne i dialog med kunderne om, hvordan de selv kan gøre tingene derhjemme. Hvordan man skaber noget, der indbyder til hygge og sammenhold med venner og familie. Det er også den stemning, der er her.

Tanja Lund har derfor også planer om at lave inspirationsaftner og -arrangementer.

- For eksempel vil jeg på et tidspunkt stå her og pynte vores julebord og forhåbentlig give inspiration videre til andre.

Tina Larsen
Hvert glas er lavet individuelt, så du finder måske en luftboble - med det vil Tanja Lund hylde, at det uperfekte er det perfekte. Foto: Henrik Bo

Netop kontakten til kunderne er vigtig for Tanja Lund, og i den forbindelse fremhæver hun også beliggenheden.

- For det første synes jeg, at Aalborg er et dejligt sted, og så har jeg en del kunder her fra byen, siger hun, der også har haft showroom i Suldrup, hvor hun bor.

- Og så er jeg rigtig glad for at være her på Nytorv, det bliver så godt. Jeg håber, at placeringen her er med til at trække mange folk indenfor. Udover en minicafé her i forretningen stiller vi også caféborde op udenfor for på den måde at vise, at vi også er en del af en central plads med mange mennesker.

Tina Larsen
Du finder Rosen-Lund på Nytorv 3. Foto: Henrik Bo

Rosen-Lund åbner lørdag 25. september på Nytorv 3 klokken 10. Der vil være DJ, champagne og goodiebags til de første 25 kunder, der handler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...