Studenterbiksen er klar med det årlige juletræssalg på Gabels Torv

AALBORG: Står job og opgaver i kø, er det svært at komme op af sofaen, eller betyder corona, du må holde dig inden døre - lige meget, hvad din forklaring er, så behøver du ikke misse chancen for at få et juletræ.

Studenterbiksen er nemlig klar med deres årlige juletræssalg fra og med i dag, fredag 27. november, og i år skruer de oven i købet op for serviceniveauet.

- Vi har testet det lidt tidligere, men forventer at flere vil bruge det i år på grund af corona, siger Wenja Heijkoop, der sammen med Jimmi Hjulmand Sørensen står bag juletræssalg og mandelboder.

LÆS OGSÅ: Studenterbiksen er klar med mandler og juletræer

Som noget nyt tilbyder de nemlig at lave fremvisning af juletræer på telefonen - enten som video eller billeder, sådan at du kan sidde hjemme og beslutte, hvilket træ du vil have og så få det leveret. Altså juletræ helt uden at få harpiks på fingrene!

- Det er ret lavpraktisk. Man skriver til os - typisk på messenger og fortæller, hvor højt og bredt, man vil have sit træ. Vi fremviser tre træer, og man vælger, hvilket man vil have, forklarer hun.

Herefter kan man få træet leveret til døren, hvis man bor indenfor en radius af 10 km fra Gabels Torv - det er gratis for studerende og koster en Vejgaard-dollar for alle andre.

Katrine Schousboe
Studenterbiksen håber at sælge 1000 juletræer de kommende uger. Foto: Henrik Louis

Rift om træerne

Wenja Heijkoop og Jimmi Hjulmand Sørensen har det meste af dagen stillet op for at gøre klar til juletræssalget.

Træerne er flyttet på plads og masser af kranse og dekorationer båret frem for at blive stillet op i en kane på pladsen. Og i det hele taget venter de sig en del af denne juletræssæson.

- Vi har indkøbt 1000 træer, for vi har haft en 20 procent vækst de seneste fire år, så vi tror på det, siger Wenja Heijkoop og tilføjer, at da juletræssalget pakkede sammen sidste år, havde de kun fem - i øvrigt pæne - træer tilbage.

- Samtidig har vi hørt, at der er nogle af de store byggemarkeder, der ikke tør tage så mange træer hjem i år, fordi de er bange for at blive lukket ned på grund af corona, så jeg tænker, der godt kan blive rift om dem, konstaterer hun.

Juletræssalget holder åbent på Gabels Torv på hverdage fra kl. 13-19 og fra kl. 10 i weekenden.

Udover juletræer har Studenterbiksen i år også en mandelbod på Gabels Torv ud for Friis Shoppingcenter samt en mandelbod ved Føtex i Aalborg Ø.

Katrine Schousboe
Jimmi Hjulmand Sørensen og Wenja Heijkoop har brugt det meste af fredagen på at stille op, så de er klar til den nye sæson på Gabels Torv. Foto: Henrik Louis
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...