Omkring 6000 deltager i Aalborg Halvmarathon og WALKin Nordjylland

AALBORG: Det er to af de store motionsevents, der præger bybilledet i morgen aften, når der er Aalborg Halvmarathon og WALKin Nordjylland.

Omkring 6.000 nordjyder deltager, og begge arrangementer går gennem Limfjordstunnelen, og bybilledet i Aalborg vil være præget af de mange motionsglade nordjyder lørdag aften, 21. maj.

Det skriver arrangøren DGI, som kommer med følgende opfordringer i forhold til trafik og fremkommelighed:

Først og fremmest skal man være opmærksom på, at trafikken gennem Limfjordstunnelen er påvirket fra klokken 16, hvor trafikken ledes over i det nordgående spor. Både Limfjordsbroen og Limfjordstunnelen er åben hele dagen igennem.

Herudover er der enkelte steder i Aalborg, hvor man skal være ekstra opmærksom på trafik – og det er en generel opfordring at køre i god tid, hvis ikke man har mulighed for at lade bilen stå.

De vigtigste steder at kende til ændringerne er:

- Nyhavnsgade mellem Ved Stranden og Rensburggade er afspærret for al trafik i tidsrummet 15.30 til 00.00.

- Kong Christians Alle er afspærret for al trafik i tidsrummet 17.30 til 21.30. Der kan dog passeres ved Annebergvej i begrænset omfang – her guider hjemmeværnet, og der skal påregnes ventetid.

- Strandvejen mellem Dannebrogsgade og Limfjordsbroen er påvirket. Det er ikke muligt at køre i østlig retning i tidsrummet 15.30 – 23.00

- Søndre Skovvej og Faunavej er spærret for trafik i tidsrummet 17.30 til 21.30.

Man kan uhindret køre mellem Vestbyen/Hasseris og centrum via Vestre Allé/Stolpedalsvej hele dagen.

Har man lyst til at opleve motionsfesten i Aalborg, er der rig mulighed for at komme ned og se med. Der er underholdning flere steder på ruterne, og havnefronten kommer til at syde af aktivitet. Der er f.eks. mulighed for at få en lille forsmag på Aalborg Karneval næste weekend.

Aalborg Halvmarathon starter klokken 18.30 fra Slotspladsen og WALKin Nordjylland kører hele dagen igennem fra forskellige steder i Nordjylland.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...