New York Times fremhæver blandt andet Vestre Fjordpark, Musikkens Hus og Nordkraft

AALBORG: På New York Times top-10 over “Places to go in 2019” finder du Aalborg.

Havnefronten med Utzon Center, Musikkens Hus og Nordkraft, kulturbroen, Vestre Fjordpark og kunst-projektet på Spritgrunden er alle medvirkende faktorer til, at New York Times, som er et af de største amerikanske medier, finder Aalborg besøgsværdig.

New York Times placerer Aalborg som nummer otte ud af i alt 52 steder på verdensplan, der er et besøg værd i 2019. Det er en placering over eksempelvis New York City, Las Vegas, Hong Kong og Los Angeles.

Det glæder Rasmus Jerver, direktør i VisitAalborg:

- Det fortæller os jo, at den meget positive udvikling, som Aalborg er inde i - den byudvikling, der pågår, og den måde, vi markedsfører byen på - bliver bemærket internationalt, siger han.

- At det, Aalborg vil med sin udvikling, også er det, som verden efterspørger. Og det er en bekræftelse af, at vi gør det rigtige i Aalborg.

Hos VisitAalborg regner man ikke med, at placeringen på New York Times’ liste kommer til at få mærkbar indflydelse på overnatningstal og besøgsstatistikker for 2019, men PR-værdien og markedsførings-potentialet er noget, der kan bruges aktivt.

VisitAalborg håber, at placeringen på New York Times-listen kan være med til at skubbe positivt på muligheden for, at der åbnes en flyrute til New York fra Aalborg Lufthavn – noget, der har været på tegnebrættet i nogle år, men endnu ikke realiseret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...