Succesbrandet slår dørene op til sin hidtil største fysiske butik

AALBORG: Er du vild med deres perfect pants - eller måske skjorten eller shorts? Så har du snart endnu en mulighed for at prøve tøjet og se udvalget i en fysisk butik.

Som tidligere nævnt åbner Shaping new tomorrow sin hidtil største butik på Store Torv i hjertet af Aarhus, og nu er det offentliggjort, at datoen bliver 11. juni.

- Efter udskydelse på grund af corona er det virkelig en stor glæde, at vi omsider slår dørene til vores tredje flagskibsbutik i Danmark. Shaping new tomorrow er primært en online forretning, men vi ser de fysiske butikker, som et vigtigt element i vores fremtidige ekspansionsplaner, siger direktør og medstifter Kasper Ulrich.

- Derudover så elsker vi at skabe gode, personlige oplevelser sammen med vores gæster. Jeg glæder mig helt vildt til at se og høre vores gæsters respons på nye oplevelses-tiltag, som senere skal implementeres i Aalborg og København.

Og du kan se frem til en åbningsevent der varer i hele fire dage - det sker for at undgå at samle for mange mennesker på én gang.

Kasper Ulrich understreger, at retningslinjerne fra myndighederne naturligvis bliver overholdt, og derfor må der blandt andet kun være max 30 gæster i forretningen ad gangen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...