Succesbrandet åbner sin anden fysiske butik i kølvandet på stor interesse i hovedstadsområdet

AALBORG: Rygterne har svirret længe, og nu er det bekræftet; Shaping New Tomorrow (SNT) åbner en fysisk butik i København.

Indtil videre holder de tre iværksættere bag succesbrandet dog kortene tæt til kroppen.

- Vi kan bekræfte, at vi åbner forretningen i København, siger direktør og medstifter Kasper Ulrich.

- Det bliver inden sommerferien, og adressen er i indre by.

Han fortæller, at detaljerne senere vil blive afsløret drypvis i SNT's onlineunivers.

Tøjet er eftertragtet

SNT har allerede en fysisk butik på Boulevarden, hvor man kan købe iværksætternes herretøj, der forener stil og komfort - de har især opnået stor succes med deres perfect pants.

Kasper Ulrich fortæller gerne om baggrunden for at udvide butikskonceptet til København.

- Vores online-forretning er klart større end den fysiske, og vi får dagligt henvendelser fra hovedstadsområdet, hvor kunderne også gerne vil have mulighed for at prøve vores tøj, siger Kasper Ulrich.

- Så vi er ikke i tvivl om, at der er et marked for handel i en fysisk butik på trods af, at det muligvis vil kannibalisere en smule på vores online salg i hovedstaden.

God kontakt til kunderne

Det er vigtigt for SNT at være i kontakt med deres kunder.

- Vi lytter altid til, hvad vores kunder efterspørger. Både i vores fysiske butik i Aalborg og til vores Pop-up event i Valby har det været tydeligt, at rigtig mange kunder gerne vil prøve produktet, før de køber det, siger Kasper Ulrich

- Når nye kunder prøver tøjet, taler kvaliteten og komforten for sig selv. Vi kan derfor ikke vente med at åbne vores næste flagskibs butik i København.

Stifterne af Shaping New Tomorrow - Kasper Ulrich, Christoffer Bach og Christian Aachmann - blev landskendt, da blandt andre iværksætter og Just Eat-stifter Jesper Buch valgte at investere i brandet, efter de havde præsenteret deres idé i tv-programmet Løvens Hule.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...