Shaping New Tomorrow ved Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann løb med den regionale sejr i Nordjylland ved EY Entrepreneur Of The Year 2021. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Livet her

Shaping New Tomorrow vinder stor pris

Den succesfulde virksomhed løber med sejren i nordjysk konkurrence

01. december 2021 kl. 21:19

NORDJYLLAND: De blev landskendt i 2015, da de medvirkede i Løvens Hule, og siden er det kun gået ind vej, og det er fremad, for de tre skabere af det nordjyske tøjfirma Shaping New Tomorrow, der laver tøj til mænd.

Onsdag aften vandt de EY Entrepreneur Of The Year 2021 i Region Nordjylland. som hylder danske vækstskabere.

- Juryen kunne ikke undgå at være draget af den gode historie om virksomheden, hvor det ene smarte valg afløser det andet. Blandt andet har entrepreneurerne bag valgt at alliere sig med stærke kompetencer inden- og udenfor branchen, lyder det i en pressemeddelelse fra Allan Terp, Partner i EY og ansvarlig for Region Nordjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

Shaping New Tomorrow var finalist i regionen sammen med Cykelgear A/S, Powercon A/S, Liftra Holding ApS og Entertainment Trading/Coolshop A/S.

Med den regionale sejr er Shaping New Tomorrow klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted 13. januar 2022. Her bliver en af de seks regionale vindere kåret som samlet vinder i Danmark.

Se også
28-årige Kasper er direktør for 130 ansatte: - Jeg stræber efter det perfekte
Se også
Tøjmillionærer på nye eventyr: Vores største satsning
Se også
Nordjysk tøjkomet skyder 20 millioner kroner i ny satsning
Se også
Shaping New Tomorrow har stor succes - nu skal de flytte

Annonceret indhold

Nyeste