Boksen hos 7-Eleven, som kan bruges ti len sikker overlevering af nøgler. Pr-foto
Livet her

Sharebox gemmer nøglen

Nyt koncept skal hjælpe med sikker overlevering af nøgler

29. juni 2018 kl. 07:22

Nu lancerer 7-Eleven et nyt koncept kaldet Sharebox, som gør det nemt og sikkert for aalborgenserne at overlevere nøgler til både danske og udenlandske feriegæster.

Deleøkonomien har for alvor grebet om sig i Danmark, og tjenester som Airbnb og GoMore benyttes af tusindvis af danskere hver eneste dag. Også aalborgenserne. I kølvandet på denne udvikling er der opstået et større behov for nem og sikker nøgleoverdragelse mellem mennesker. Hvor vi før gemte nøglen under måtten eller tilbragte timevis med at vente på dem, der skulle bruge nøglen, tilbyder 7-Eleven nu et mere sikkert og bekvemt alternativ: Sharebox.

Sharebox er et fysisk kabinet i 7-Eleven, der opbevarer nøgler i små bokse, som man kan få adgang til via en app. Alt man skal gøre er at hente appen, aflevere nøglerne til lejligheden, sommerhuset eller bilen i en nøgleboks i en af 7-Elevens butikker og fortælle appen, hvem der skal hente nøglerne. Herefter sender appen automatisk en kode til modtageren, som giver adgang til boksen.

- Hvis du f.eks. lejer din lejlighed ud via Airbnb, kan man for et lille beløb leje en boks i 7-Eleven her på stationen og via appen give sine gæster besked om, hvornår de kan hente nøglen. I appen indtaster feriegæsterne en kode, og så springer lågen til boksen op, og gæsterne kan tage nøglen med sig, forklarer Flemming Andersen, købmand i 7-Eleven ved Aalborg Station.

Sharebox bliver også etableret i 7-Eleven på Reberbanegade og Jomfru Ane Gade.

- Behovet for sikker og bekvem udveksling af nøgler er steget markant efter udbredelsen af de mange deleøkonomiske tjenester. Og jeg er sikker på, at mange i Aalborg også vil få glæde af Sharebox og de nye muligheder for at overlevere nøgler, fortæller Flemming Andersen.

Sharebox er introduceret i Sverige og Norge i starten af 2018, og nu kommer turen til Danmark. Sharebox vil blive introduceret i i alt 38 butikker i Helsingør, København, Frederiksberg, Valby, Odense, Aarhus og Aalborg. Hver butik giver adgang til 21 bokse døgnet rundt.

Det koster 25 kr. at leje en boks i et døgn.

Annonceret indhold

Nyeste