- Marta du château er lig med farver - og god kvalitet til gode priser, siger Inge Buch Sørensen.
Shopping

Åbnede ny butik i svære tider: Sådan går det i dag

Sidste år udvidede Marta du château med endnu en butik på én af Aalborgs dyreste strækninger

18. marts 2023 kl. 18:03

AALBORG: Det efterhånden ikke et særsyn, når butikker i Aalborg midtby lukker eller flytter til billigere adresser, for stigende energipriser og voldsom inflation har gjort livet svært for mange butiksejere.

Men indimellem er der også solstrålehistorierne. Den farverige dametøjsbutik på Boulevarden, Marta du château, for eksempel.

Her er de nyeste forårsvarer lige kommet på bøjlerne, og der er flere på vej, fortæller indehaver Inge Buch Sørensen.

Italiensk-fransk inspireret mode

I et år har hun drevet Marta du château i Aalborg.

- Marta du château er et brand i sig selv og en privat konceptbutik, som min bror (red. Peer Buch Sørensen) åbnede for to år siden i Frederikhavn "ved et tilfælde." Det gik over alle forventninger, så min bror sagde, at nu skulle Marta du château til Aalborg, og jeg skulle med.

Hver 14. dag får Marta du château nye varer i butikken.

Inge Buch Sørensen og broren Per Buch Sørensen fandt en "lille perle" i lokalerne på Boulevarden 9, hvor det emmer af varm latinerstemning med de gamle klinkegulve - noget, der falder i hak med den italiensk-franske modestil, Marta du château er inspireret af.

- Filosofien er, at tøjet har et touch af boheme. Derfor er størrelserne "kun" i S/M og M/L, fordi pasformerne ofte er løse, siger Inge Buch Sørensen og understreger:

- Det her brand har fingeren på pulsen i forhold til farver, og så er det behageligt.

Skal ikke være større

Samtidig er tøjet ikke voldsomt dyrt, og dét, holdt sammen med brandets fokus på farver og pasforme, har været med til at udforme den succes, det første år på Boulevarden 9 har været.

30. marts kan Marta du château holde ét års fødselsdag, og selvom det første år er gået bedre end forventet, er det dog ikke drømmen, at Marta du château-butikken i Aalborg skal være større, end den er nu.

Du finder Marta du château her på Boulevarden 9.

En vigtig del af Marta du châteaus DNA er nemlig, at butikkerne ikke ligger på "hvert gadehjørne" - og altså er unikke.

Foruden den fysiske butik i Aalborg - og den i Frederikshavn - kan du også shoppe Marta du château på nettet. Her har brandet været kendt i fire år til juni.

Annonceret indhold

Nyeste