Anwar Majed Almnaizel kan reparere alle slags telefoner og tablets.
Shopping

Anwar fik succes i hjembyen: Nu driver han butik i Aalborg

Anwar Majed Almnaizel åbnede sin anden butik i januar, og han har mange idéer til fremtiden

24. maj 2023 kl. 16:01

AALBORG: For cirka otte år siden flygtede Anwar Majed Almnaizel og familien fra Syrien til Danmark og bosatte sig i Støvring.

Her så han hurtigt, at Støvring havde næsten alle butikker, men manglede én, hvor byens borgere kunne få repareret deres telefoner.

Derfor valgte han i 2020 at åbne en butik, Zone Phone, hvor man også kunne købe alverdens tilbehør til telefoner og tablets.

Og nu har han åbnet endnu en butik i Aalborg.

I Syrien reparerede Anwar Majed Almnaizel gamle telefoner, eksempelvis Nokia, men han lærte hurtigt at reparere smartphones.

Nyt samarbejde

Ligesom i Støvring syntes han, at Aalborg godt kunne bruge en Zone Phone-butik.

- I november så jeg, at lokalerne på Frederikstorv 3 var til leje, og jeg synes, der manglede en butik, som solgte meget forskelligt slags tilbehør, siger Anwar Majed Almnaizel, som også arbejdede med at reparere telefoner i Syrien.

Zone Phone har åbent fra 10.00 til 18.00 i hverdagene og 10.00 til 16.00 om lørdagen.

Udover at reparere telefoner og sælge tilbehør i butikken har han startet et nyt samarbejde op.

- I marts begyndte jeg at sælge varer gennem Wolt. Vi får ordrer hver dag, men vi er stadig i gang med at bygge kendskabet til samarbejdet op, fortæller han.

Reparationer lige udenfor døren

Derudover vil han i den nærmeste fremtid som supplement til butikkerne åbne en webshop, hvor han vil tilbyde en ny service.

- Kunderne skal kunne booke en tid til reparation af deres telefon, hvor vi kører hjem til dem og tager deres mobiltelefon med tilbage til butikken. Vi reparerer den og leverer den tilbage efter cirka tre timer.

På nuværende tidspunkt har Anwar Majed Almnaizel to ansatte i butikkerne.

Lidt længere ude i fremtiden planlægger han at gøre servicen endnu mere effektiv.

- Fremover vil vi gerne køre hjem til kunder og reparere deres telefoner på stedet, hvor vi altså har udstyret med i bilen. Det håber vi at kunne gøre i hele Nordjylland, siger Anwar Majed Almnaizel.

Annonceret indhold

Nyeste