Tidligere på året åbnede Bente Niss en webshop med tøj til piger i alle størrelser, men nu må hun lukke.
Shopping

Bente lukker webshop, men kæmper videre for sin sag

- Der skal stadig være plads til, at piger i alle størrelser kan gå i smart modetøj, siger 34-årige Bente Niss

06. november 2022 kl. 15:13

AALBORG: Selvom det er trist at lukke sit hjertebarn, er Bente Niss alligevel ved godt mod. I skrivende stund buldrer ophørsudsalget derudad på hendes webshop LevelRoom, og når det slutter ved årets udgang, er det ikke det sidste, du kommer til at se til den energiske kvinde fra Nibe.

I hvert fald ikke, hvis du følger hende på Instagram-profilen mitlevelroom.

- Jeg vil stadig bruge min profil på Instagram til at sætte fokus på smart modetøj for kvinder i alle størrelser, siger hun og forklarer, at hun lukker webshoppen, fordi omsætningen siden september har været for lav. 

Selvom LevelRoom lukker, kan du stadig shoppe tøj i mange forskellige størrelser på webshoppen. Ophørsudsalget slutter 31. december.

Som mange andre små erhvervsdrivende har hun også kunne mærke, at folk får færre penge mellem hænderne, og derfor drømmer hun nu om at bruge sin profil som inspiration til, hvordan man finder smart genbrugstøj i hendes størrelse.

- Folk får færre penge, og derfor synes jeg, at det kunne være fedt, hvis jeg kan vise, hvordan man kan gå i smart genbrugstøj som ikke bare er i størrelse small, siger hun.

Bygger videre på platformen

Ved første tanke lå det ikke lige for, at det var den vej, Bente Niss skulle, men søsteren insisterede. Nu havde Bente jo følgerne på profilen, så hvorfor ikke bruge platformen til at kæmpe videre for et bredere udvalg af modetøj til kvinder i alle størrelser?

Den idé kunne Bente Niss sagtens følge, og i dag er Bente Niss entusiastisk, når hun taler om Instagram-profilen. Foruden genbrugsfund ser hun nemlig mange andre muligheder for at markedsføre plus size-tøj på sin platform. Blandt andet håber hun på at indgå samarbejder med forskellige modebrands.

- Jeg kunne for eksempel godt tænke mig at lave 'try outs' på min profil, fortæller hun.

Når børnene er lagt i seng om aftenen, går Bente i garagen, hvor hun pakker de mange ordrer, hun har fået ind fra ophørsudsalget.

Instagram-profilen kommer dog ikke til at være Bente Niss' primære beskæftigelse. For en måned siden fik hun et nyt job i kundeserviceafdelingen hos CJ Hvidevareservice i Aalborg, og med små børn kan tiden hurtigt blive knap.

Når ungerne er puttet, pakker hun sit show room i Nibe ned - sideløbende med, at hun tager sig af de mange ordrer, der er kommet ind på webshoppen, efter hun annoncerede, at LevelRoom lukker.

- Jeg havde ikke forventet så stor opbakning, men det væltede ind, fortæller Bente Niss.

Ophørsudsalget kører til 31. december, og du finder LevelRoom-webshoppen på www.levelroom.dk. 

Annonceret indhold

Nyeste