Der er stor interesse for at shoppe hos Normal, og nu kan du snart besøge den renoverede og udvidede butik i Aalborg Storcenter.
Shopping

Denne dag åbner ny, stor Normal

Du kan blandt andet glæde dig til events, konkurrencer og giveaways

09. november 2022 kl. 17:37

AALBORG: Nu kan du snart gå på opdagelse i endnu en stor Normal her i området.

Som vi tidligere har fortalt, så bliver den nuværende butik i Aalborg Storcenter både renoveret og udvidet. Og hvis du har været i storcenteret for nylig, kan du se, den store makeover er godt i gang.

Du finder altid et stort udvalg af varer hos Normal - som her i butikken i Algade, der åbnede i sensommeren.

Det betyder, at vi nu kan fortælle, at åbningsdagen bliver torsdag 24. november klokken 9.30. Du skal i øvrigt være opmærksom på, at Normal derfor holder lukket i nogle dage op til, nemlig 20.-23. november, hvor medarbejderne gør klar til igen at slå dørene op.

- Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker, har country manager Lars Bjerring tidligere fortalt.

- Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem - også fra spændende brands, som du kun finder i Normal. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken

Åbningen bliver markeret med en fest, hvor kunderne kan se frem til events, konkurrencer og 1000 giveaways.

Du finder Normal i Strøggade i Aalborg Storcenter samt i midtbyen i Algade, Bispensgade og Friis Shoppingcenter.

Annonceret indhold

Nyeste