Annette Terp (tv) står bag Art by Me sammen med søstrene Anne og Mette Fruensgaard. 
Shopping

Ejerne af Art by Me åbner endnu en keramikcafé

Det er en drøm, der går i opfyldelse for Annette, Mette og Anne  

10. januar 2023 kl. 15:56

AALBORG: Nu er de klar til at skrive endnu et kapitel i deres - i forvejen - store succeshistorie hos Art by Me.

Vi kan nemlig fortælle, at ejerne snart åbner endnu en keramikcafé - denne gang i Horsens.

- Det er en stor drøm for os, vi vil jo gerne gøre Art by Me til en kæde med keramikcaféer i flere byer, siger Annette Terp, der ejer caféen sammen med søstrene Mette og Anne Fruensgaard.

Lyst og lækkert - den kommende keramikcafé kommer til at minde om Art by Me her i Urbansgade.

Trioen har i forvejen også en keramikcafé i Aarhus.

- Vi oplever, at der kommer rigtig mange gæster dertil sydfra, og de efterspørger en café i deres område. Så det handler om interesse og efterspørgsel, når vi har valgt Horsens, siger Annette Terp.

- Derudover er det en by i vækst, og vi har helt generelt en rigtig god mavefornemmelse omkring byen. Da vi åbnede Art by Me, var vi til flere pop op-arrangementer i netop Horsens. Det gik rigtig godt, og derfor har tanken om en keramikcafé der altid ligget og rumsteret i baghovedet.

Hos Art by Me handler det om at hygge sig og slippe fantasien løs, mens man maler på keramik.

Ejerne får nøglerne til deres næste keramikcafé på mandag, og derefter går de i gang med at holde byggemøder med håndværkerne.

- Indretningen og konceptet bliver det kendte med kaffehjørner og god plads til at hygge sig, mens man maler på keramik. Og vi kommer også til at lægge stor vægt på temaaftener og events som i vores to andre keramikcafeer, siger Annette Terp.

Den præcise åbningsdato ligger ikke fast endnu, men planen er, at det bliver i løbet af foråret.

I øjeblikket søger Art by Me en manager til den keramikcaféen i gågaden i Horsens, og derefter går de i fællesskab i gang med at ansatte de øvrige medarbejdere til keramikcaféen, der får plads til 45 gæster.

Du finder alt indenfor farver, pensler og andre redskaber i keramikcaféen, så du skal bare bruge tiden på at male. Efterfølgende bliver dit keramik glaseret og brændt, inden du kan hente det igen hos Art by Me.

- Nu glæder vi os til at komme i gang, og vi forventer, at det bliver et supergodt sted med mange glade gæster, siger Annette Terp.

Her i Aalborg finder du Art by Me i Urbansgade 28.

Annonceret indhold

Nyeste