Udover butikkens 20 års fødselsdag kan Kirsten Jensen også fejre 25 år som psykoterapeut og 35 år som kinesiolog.
Shopping

Englekort og krystaller: Kirstens spirituelle butik fylder 20 år

Kirsten Jensens har haft sin biks på Nørregade i 20 år

21. maj 2023 kl. 18:58
Opdateret 22. maj 2023 kl. 10:04

AALBORG: For 20 år siden fik Aalborg sin helt egen spirituelle butik, hvor man kan finde noget til alle kroppens sanser. Også den sjette sans.

På samme tid åbnede indehaveren af ISIS, Kirsten Jensen, en klinik, som i dag har lokaler på Christiansgade.

Her bruger hun sine psykoterapeutiske og kinesiologiske teknikker til at oversætte, hvad hendes patienters kroppe prøver at fortælle.

- Efter 20 år synes jeg stadig, at mit arbejde er spændende og samtidig meget givende, siger Kirsten Jensen.

- Da butikken åbnede i 2002 var der mange, der ikke turde gå ind i butikken, men nærmest stod og var ved at falde ned ad trappen af nysgerrighed. Sådan er det heldigvis ikke længere, fortæller Kirsten Jensen.

Damen med lampen

Som syvårig fik Kirsten Jensen en bog om sygeplejersken Florence Nightingale med maleriet, hvor hun holder lygten over sårede soldater.

Der besluttede hun sig for, at det ville hun være, når hun blev stor. Ikke en sygeplejerske, men damen med lampen, som kan lede folk på rette vej.

- Når folk kommer og har det dårligt, skyldes det, at de ikke har øje for, hvilke veje de kan gå. Det er min opgave at lyse med lampen, så de finder den rigtige vej, fortæller Kirsten Jensen, der inden ISIS selv var ramt af stress.

Og det har været med til at drive hende de seneste mange år, både i klinikken og butikken.

- Folk kan i butikken finde forskellige ting, som kan være med til at give dem svar på det, de søger, siger hun og nævner englekort, tarotkort og krystaller som eksempler.

I butikken kan du købe ting til krop, sind og sjæl.

Et holdbart fundament

Hele vejen igennem har det været vigtigt for Kirsten Jensen at have en ordentlig jordforbindelse.

- Det er okay at have hovedet i himlen, men det er vigtigt, at man samtidig har benene på jorden. Det er det samme som at bygge et hus. Det skal have et ordentligt fundament, forklarer hun.

Etik er et af hendes nøgleord, og derfor taler hun ikke kunder efter munden, når de for eksempel gerne vil købe en krystal, som skal kurere deres sygdom.

- Jeg plejer at sige, at vi kan finde en krystal, som kan hjælpe med tankerne om sygdommen, men at der skal mere til end en krystal, siger Kirsten Jensen.

Annonceret indhold

Nyeste