Du skal være forberedt på kø, når Hovedbiblioteket slår dørene op til bogsalg. 
Shopping

Gør et kup når Hovedbiblioteket inviterer til stort bogsalg

Det er altid et tilløbsstykke, når du kan gå på udkig blandt billige bøger

30. maj 2023 kl. 12:04

AALBORG: Det er en vaskeægte succes, Hovedbiblioteket gentager - for du er igen inviteret til det populære bogsalg, hvor du kan købe masser af titler.

Som altid er priserne helt i bund - så du har rig mulighed for at gøre et kup.

Mens sæsonen trækker i badebukser, og Danmark sukker efter sommerferie, er det blevet den tid på året, hvor Aalborg Bibliotekerne vinker farvel til materiale, der af forskellige grunde ikke kan fortsætte i samlingen. 

Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse og uddyber, at du kan glæde dig til en pallette af litterære mesterværker, populære brætspil, sjældne CD-boxsæt og magiske billedbøger. 

9. juni kl. 12 sættes den første bog til salg, og frem til bogsalgets slutning fyldes der løbende materiale på, så du ikke skal gå i sørgefarver over at misse starten.

Musikken bliver sat fri

Eneste undtagelse er bibliotekets CD-box-sæt: De kommer først i udbud ved et særsalg, onsdag d. 14. juni - og her skal du nok være hurtig, for de plejer at være eftertragtede.

Og det er noget særligt for dette års bogsalg, at den beholdning af CD-bokssæt, som bibliotekets musikgruppe i årevis har vogtet over i hvælvinger dybt under Hovedbiblioteket, bliver sat fri.

Al handel ved bogsalget foregår i år selvbetjent og med mobilepay. Som gæst har du derfor mulighed for at gøre gode handler i hele bibliotekets åbningstid, uanset om bibliotekets personale er til stede eller ej.

Ganske som de plejer, er priserne absolut i bund:

Biografier/Romaner/Voksentegneserier 10 DKK

Fagbøger 10 DKK

Børnebøger og -tegneserier 5 DKK

Tidsskrifter/Magasiner 1 DKK

Brætspil prissættes individuelt (men snydebilligt)

CD-box-sæt 20 DKK - CD'er enkeltvis 5 DK

Uagtet, hvad du måtte købe, er du med til at give titler og værker ekstra nytte- og levetid - og derfor lidt af en klimahelt. Tag i den forbindelse gerne egne poser med, så du også støtter genbruget på den front.

Bogsalg på Hovedbiblioteket varer 9.-18. juni.

Annonceret indhold

Nyeste