Efter at have været med i Løvens Hule har Ann Rosenskjold modtage mange hadske kommentarer for sin påklædning.
Shopping

Hendes tøjstil fik folk til tasterne, nu holder Estaldo-partner særligt event

Efter at have været med i Løvens Hule fik Ann Rosenskjold hadske kommentarer for sin påklædning. Nu vil hun inspirere andre kvinder til at holde fast i sig selv - og deres tøjstil

05. marts 2023 kl. 12:10

AALBORG: Du kender hende sikkert fra dengang, hun og kompagnonen Jakob Neua landede den andenstørste investering i Løvens Hules historie med deres digitale ejendomsmægler, Estaldo.

Efterfølgende er det kun gået en vej - fremad - for de lokale iværksættere, men succesen har også haft en bagside. 

Især for Ann Rosenkjold, der sidenhen har modtaget mange negative kommentarer for sin tøjstil, og det er netop den side af iværksætter-succesen, hun nu åbner op om til et særarrangement hos Lundtoft midt i foråret.

- At Jakob Neua står i short og med hestehale-frisure, det er der ingen, der har kommenteret. Men fordi Ann Rosenskjold har en lårkort nederdel på, så bliver folk sure. Vi er altså i 2023, siger Karina Lundtoft, der er indehaver af Lundtoft i Slotsgade 2.

Derfor holder hun nu et event sammen med Ann Rosenskjold, hvor du kan høre om op- og nedturene i Ann Rosenskjolds iværksætter-rejse samt lade dig inspirere til at finde - eller stå fast på - din egen tøjstil.

På aftenen vil der være bobler, og efter Ann Rosenskjolds foredrag kan du shoppe alt i butikken med 20 procents rabat.

Eventet bliver holdt 13. april klokken 19.00, og der er plads til 30 deltagere. Du finder mere information på Facebook-begivenheden for arrangementet på Lundtofts Facebook-side.

Annonceret indhold

Nyeste