Daniel og Ditte Paracha står bag butikken, der sælger tøj og accessories til kvinder.
Shopping

Her åbner ny tøjbutik i midtbyen

I første omgang er forretningen med tøj og accessories til kvinder en pop op

30. marts 2023 kl. 14:34
Opdateret kl. 15:21

AALBORG: Så er der godt nyt til dig, der er på udkig efter muligheden for at shoppe nyt tøj. Midtbyen bliver nemlig snart en tøjbutik rigere, når Jackie slår dørene op.

Og ja - hvis du måske synes, navnet lyder bekendt, så lå Jackie faktisk samme sted tilbage i 90'erne og 00'erne, og nu vender forretningen tilbage på hjørnet af Bispensgade og Gravensgade.

- Vi er anden generation på adressen, for det var min far, der åbnede sin første Jackie her på adressen i 1994, siger Daniel Paracha.

Sammen med sin hustru Ditte Paracha har han i 17 år drevet butikker med et bredt sortiment af tøj, sko, accessories og brugskunst til kvinder, mænd og børn. 

- De seneste år har vi udelukkende fokuseret på vores store toetagers butik i Løkken, men da muligheden for at åbne pop op-butik i Aalborgs gågade opstod, var vi nødt til at springe til, siger han.

- Vores ambition i butikken i Aalborg er at tilbyde spændende kollektioner til kvinder til billige priser. Og vi håber, at vi får en prisbevidst, fast kundegruppe som vil komme igen og igen, fordi vores lave prisniveau gør, at vores kunder kan tillade sig at shoppe lidt oftere.

Jackie har leverandører fra hele Europa, og parret håndplukker selv alle modeller.

- Det er vigtigt for os, at udvalget er en blanding af både den aktuelle mode, basisvarer og lidt sjove og unikke designs, som man ikke lige finder i andre gågade-butikker, siger Daniel Paracha.

Parret er i øjeblikket ved at gøre forretningen på Bispensgade 27 klar til åbningen.

- Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkomne i butikken mandag 3. april kl. 10.

Jackie åbner som nævnt som en pop op-butik, og i første omgang er den åben indtil 1. august.

Annonceret indhold

Nyeste