SACKit er blandt andet kendt for sine sækkestole, nu kan du snart se et udvalg af virksomhedens varer i en helt ny, fysisk butik.
Shopping

Her åbner SACKit sin første fysiske butik

I første omgang bliver det en pop op-butik

16. november 2022 kl. 15:45

AALBORG: Det er en helt særlig premiere, du kan glæde dig til, for nu åbner populære SACKit sin første fysiske butik nogensinde. Og i den forbindelse er der penge at spare på blandt andet de populære sækkestole, lamper, mobilopladere og møbler.

Når butikken snart byder velkommen, er der faktisk tale om en verdenspremiere. SACKit har nemlig aldrig nogensinde før prøvet at åbne en fysisk butik - med direkte salg til deres kunder.

CEO Kristoffer Glerup ser frem til åbningen.

- Vi glæder os helt vildt til at komme ud af kontoret, vise vores nyeste produkter frem og give kunderne nogle vilde tilbud. Vi håber, at kunderne tager godt imod os, siger han.

I første omgang åbner SACKit en stor pop op-butik tæt på Apoteket og Søstrene Grene i Nygade i Aalborg Storcenter, og center manager Niels Adolfsen håber, at det går så godt, at butikken bliver i centret.

- Det er altid specielt at være en del af en præmiere. SACKit er superdygtige til at have de varer, som kunderne efterspørger i både høj kvalitet og flot design, så vi er helt sikre på, at butikken bliver en stor succes, siger han i en pressemeddelelse.

- Det er spændende, om SACKit får så god en oplevelse, at butikken bliver til en fast del af centret.

For storcenterets nye pop op er det ikke kun en god mulighed for at sælge en masse julegaver – det er lige så meget en unik mulighed for at få ideer og input direkte fra kunderne.

- For SACKit er det en helt fantastisk mulighed for at høre, hvad vores kunder synes om vores varer, siger Kristoffer Glerup.

- En ting er jo, hvad vi tror, de synes. En anden er, hvad der i virkeligheden foregår, når vores lamper, sofaer eller mobilladere lander i hjemmene.

Butikken ligger i Nygade mellem Blå og Rød indgang, og den er åben fra fredag 18. november til lørdag 31. december.

Annonceret indhold

Nyeste