Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann har i forvejen stor succes med tøj til mænd, og nu ser de frem til at åbne deres første butik med tøj til kvinder.
Shopping

Her åbner nordjysk succes sin første butik med tøj til kvinder

Det sker på en adresse, der betyder noget helt særligt for trioen bag succesbrandet

25. august 2023 kl. 09:49
Opdateret 28. august 2023 kl. 10:17

Interessen var enorm, da vi i juli kunne fortælle, at succesbrandet Shaping New Tomorrow åbner endnu en butik i Aalborg - denne gang med tøj til kvinder.

Det er lokalerne her, der i øjeblikket er ved at blive gjort klar til åbningen i løbet af efteråret.

Dengang var de tre ejere Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann ikke klar til at sætte ord på, hvor forretningen skulle ligge.

Åbner i kendte rammer

Men nu kan vi fortælle, at det bliver på Boulevarden 22. 

Shaping New Tomorrow har ikke selv meldt noget ud endnu, men vi har naturligvis kontaktet CEO Kasper Ulrich, der bekræfter, at butikken med kvindetøj åbner på adressen.

Og det er en beliggenhed med en helt særlig betydning for trioen: Det er nemlig der, hele eventyret begyndte, da de for seks år siden åbnede fysisk butik i lokalerne.

Ringen er sluttet - for SNT vender nu tilbage til butikken, hvor eventyret for alvor begyndte. Dengang med tøj til mænd, nu med tøj til kvinder.

- Vi har været så heldige, at vi kan genindtage de gode lokaler, hvor meget af vores historie startede, bekræfter Kasper Ulrich, der ikke har yderligere detaljer lige nu.

Women of Tomorrow

Han har tidligere fortalt, at åbningen kommer, fordi virksomheden oplever overvældene interesse og har fået god feedback på sin første kollektion til kvinder. Tøj, som du tidligere primært har kunnet købe i webshoppen.

Shaping New Tomorrow er allerede blevet en kæmpe succes både herhjemme og i udlandet med særligt fokus på sine perfect pants til mænd.

Og nu ser de tre stiftere det som en naturlig forlængelse, at der bliver ekstra fokus på tøjet til kvinder - med sloganet Women of Tomorrow.

I dag finder du Shaping New Tomorrows butik med herretøj på Østerågade 4A.

Det er planen, at butikken med kvindetøj åbner på Boulevarden i løbet af efteråret.

Annonceret indhold

Nyeste