Thomas Nielsen har gjort sin passion til sin levevej med skateshoppen The Boss Shop, som ifølge cvr-registret har eksisteret siden 2013.
Shopping

Ikonisk skateshop rækker ud: - Hjælp eller vi lukker

Som tak giver vi rabat, siger ejeren

03. marts 2023 kl. 18:19

AALBORG: Normalt laver han videoer, hvor der er et glimt i øjet. Men den, Thomas Kirch Nielsen har lagt op på The Boss Shops Instagram-profil for et par dage siden, er gravalvorlig.

Thomas Kirch Nielsen er manden bag den legendariske skateshop The Boss Shop på Hjørringvej i Nørresundby. I mere end et årti har han ejet og drevet den - og ad den vej gjort sin store passion, skatesport, til sin levevej.

Nu er det måske snart slut.

En krise på tredje år

- I midten af januar fik jeg det midlertidige regnskab for sidste år, og jeg må nu se i øjnene, at det er tre år med kæmpe krise i min skateshop, siger en slukøret Thomas Kirch Nielsen i videoen.

- Derfor synes jeg, alle mine gode kunder fortjener den her update og chancen for at hjælpe os med at bevare det her skateunivers.

Egentlig stod Thomas Kirch Nielsen til at lukke sin forretning her i foråret, men den sidste måned har han arbejdet hårdt og målrettet for at redde sin skateshop, fortæller han yderligere i videoen.

- Det gør mig rigtig ondt at sige, at der er krise. Jeg har én måned til at vende skuden, siger han.

Kæmper til det sidste

Nu håber han, kunderne vil støtte ham, og som tak giver han 20 procents rabat på alle varer.

- Jeg ved, at økonomien er presset alle steder, men jeg håber, I kan finde lidt overskud til at shoppe noget ekstra de kommende dage. Det kan være et par boards til sommeren, en ekstra t-shirt eller blot et par sokker. ALT hjælper i denne tid, skriver Thomas Kirch Nielsen i opslagsteksten til videoen.

Og videoen er i skrivende stund blevet set mere end 100.000 gange på Instagram, TikTok og Facebook fortæller Thomas Kirch Nielsen til aalborg.nu.

- Jeg er enormt beæret over den opmærksomhed, videoen har fået. Det giver mig helt gåsehud.

- Det er et kæmpe fællesskab og sammenhold i skatebranchen, som jeg har forsøgt at aktivere. Nu må tiden vise, om det lykkes mig at redde forretningen, men får jeg solgt alle varerne på hylderne, overlever The Boss Shop. Og jeg kæmper til hjulene falder af.

Du finder The Boss Shop på Hjørringvej 38 i Nørresundby. Foruden den fysiske butik i Nørresundby eksisterer The Boss Shop også som webshop.

Annonceret indhold

Nyeste