I Tøjstory kan du finde secondhand-varer lige fra Zara til Chanel, fortæller indehaveren.
Shopping

Kendt fra Aarhus: Lækker secondhand-butik popper op i Aalborg

Se her, hvornår du kan shoppe lækre mærkevarer til skarpe priser

29. marts 2023 kl. 15:38

AALBORG: En ny pop-up butik slår torsdag dørene op i Algade. Her kan du finde modetøj og kendte mærkevarer som Ganni, Zara og Stine Goya.  

- Vi har hele spektret fra Zara til Chanel, fortæller den glade indehaver, Theis Vad. 

Alt i butikken er nøje udvalgt secondhand, og indtil nu har Tøjstory været at finde online og i butikken i Aarhus. Men nu får aalborgenserne mulighed for at skippe turen til Aarhus, hvis de vil mærke og røre på varerne. I hvert fald i en periode.

- Aalborg er jo vores absolutte hjemmebane, og vi åbnede i Aalborg første gang i 2014, men lukkede ned igen for at arbejde mere online. Nu er vi tilbage, og det er jo dejligt med en central placering, fortæller Theis Vad, der er indehaver af Tøjstory.

Midt i Algade er der poppet en ny midlertidig tøjbutik op.

Udvalgt secondhand

Som navnet fint fortæller, er der altså tale om tøj, der allerede har en historie. Det vil sige, at tøjet er secondhand, som bliver opkøbt og solgt videre.

- Vi udvælger tøj både efter trends, og vi går også efter klassiske varer, som vi mener, der er efterspørgsel på, siger han. 

Det kan for eksempel være mærker som Ganni, Stine Goya og Louis Vuitton, du kan finde i butikken.

En tredjedel af nyprisen

Der er jo næsten ikke noget så dejligt som at gøre et godt kup. Og måske du kan være heldig, hvis du lægger vejen forbi Tøjstory, fordi selve konceptet lægger op til nogle lidt andre priser end nyprisen.

- På almindelige varer som Ganni og Zara kan man cirka forvente en tredjedel af nyprisen. Det vil sige en besparelse på omkring 70 procent af nyprisen, siger han.

Du kan finde pop-up butikken fra torsdag 30 marts klokken 12 indtil lørdag 15. april midt i Algade i de gamle Frellsens-lokaler. Og går pop-up butikken godt, kan Theis Vad godt finde på at forlænge lejemålet i Algade, afslører han.

Annonceret indhold

Nyeste