Snart får Errant en placering, som er endnu mere central end den, de har i forvejen.
Shopping

Lokalt sneakerbrand overtager centrale lokaler i midtbyen

De nye lokale matcher i højere det, som firmaet gerne vil udstråle

17. maj 2023 kl. 13:27

AALBORG: For bare halvandet år siden åbnede det lokale sneakerbrand, Errant, deres første butik på Bredegade.

Situationen var, at Errant-drengene havde haft stor succes med deres sneakers, som de selv designer, og var vokset ud af deres daværende showroom.

Og nu er de igen vokset ud af deres lokaler, men ikke på grund af pladsmangel.

Et bedre match

Bygningen, som de driver butik i, står til at blive revet ned. Derfor får den lov til at se ud, som den gør, både udvendigt og indvendigt.

- Vi synes, at vores visuelle identitet, og det, vi gerne vil udstråle, ikke rigtig stemmer overens med det, som bygningen afspejler, siger Christian Fuglsang, som sammen med Mads Frederiksen og Rasmus Lund ejer Errant.

Fremover kommer de til at ligge på Østerågade 4c, og sammenlignet med lokalerne på Bredegade bliver det en anelse dyrere at drive butik. Men det åbner også op for nye muligheder.

- Vi håber, at vi med den nye placering kan sælge tilsvarende flere produkter, siger Christian Fuglsang.

Kender naboerne

Derudover bliver naboen på den ene side af butikken Shaping New Tomorrow, som Errant har haft et uformelt samarbejde med.

- De har været flinke til at sende nogle af deres kunder ned til vores butik, og vi har flere gange gjort det samme.

- Selvom vi også sælger tøj, er vi bedst på sneakers-fronten, ligesom de er bedst på tøj-fronten. Derfor ser vi også noget interessant i beliggenheden, forklarer han.

De nye lokaler kommer til at fungere på samme måde som de gamle med lager og kontor, hvor de sidder og arbejder, når der ikke er kunder i butikken.

Errant får nøglerne 1. juni og planlægger at holde en åbningsfest i løbet af måneden, men de har endnu ikke lagt sig fast på en dato.

Annonceret indhold

Nyeste