Majbrit Bank Jeppesen glæder sig til at byde velkommen i den nye legetøjsbutik.
Shopping

Majbrit inviterer til åbningsfest i LegeKæden med goodiebags til de første 200 børn

Kunderne har efterspurgt en legetøjsbutik i storcenteret, og nu er der officiel åbning

28. september 2022 kl. 17:57

AALBORG: Nu kan børn og voksne igen gå på eventyr i en legetøjsbutik i Aalborg Storcenter.

Det er Bog & Idé, der åbner LegeKæden i sin naboforretning, så de to bliver samlet til en stor butik med fælles indgang.

LegeKæden er pyntet og klar til åbningsfest i morgen, torsdag.

- Storcenteret har manglet en legetøjsbutik, det har vi fået bekræftet, mens vi har gjort den nye butik klar,  siger Majbrit Bank Jeppesen, der er butikschef i Bog & Idé og også skal stå i spidsen for den fælles butik.

- Mange er stoppet op og har sagt, de synes, det er en god idé. Og i takt med, at varerne er kommet på hylderne, har der også været stor interesse. Så vi har kun fået positive tilbagemeldinger.

Hun peger da også på, at en legetøjsbutik er en naturlig forlængelse af boghandlen, som Jørn Bach og Finn Erik Kristiansen ejer.

- Vi har i forvejen et stort udvalg af spil og bøger, som passer godt sammen med legetøj. Og at vi så kan udvide nu - det er vi megaglade for, siger Majbrit Bank Jeppesen.

Hun og gruppen af medarbejdere glæder sig til officielt at byde velkommen i morgen.

- Det bliver med goodiebags til de første 200 børn i butikken, og der er konkurrencer på Facebook, siger Majbrit Bank Jeppesen.

Hun fortæller også, at der vil være masser af gode tilbud, så du allerede nu kan finde inspiration til julegaver.

Forretningen med det fælles navn Bog & Idé og LegeKæden holder åbningsfest i Blå Gade i Aalborg Storcenter i morgen torsdag 29. september fra klokken 10.

Annonceret indhold

Nyeste