Tupperware er klar til at tage imod kunderne her fredag over middag.
Shopping

Netop åbnet: Her er Nordens første butik med Tupperware

Se her, hvor du finder midtbyens nye forretning

03. februar 2023 kl. 13:07

AALBORG: De fleste af os kender dem - de klassiske bøtter, vandflaskerne og bestikket fra Tupperware. For blot at nævne nogle enkelte af de mange, verdenskendte husholdnings-produkter i plast.

Louise Kirk Jakobsen glæder sig til at byde kunderne velkommen i den nye butik.

Gennem årtier solgt ved blandt andet homeparties, online eller på markeder som her i byen, hvor det populære brand i flere år har haft sin egen bod på julemarkedet på Gammeltorv.

Og nu kan så vi fortælle noget af en nyhed: Tupperware åbner Nordens første, fysiske butik lige her i midtbyen.

- Aalborg er firstmover, når det kommer til en fysisk butik. Vi har valgt at åbne her, fordi det er en stor by, og Tupperware har et stort marked i hele Nordjylland, siger Louise Kirk Jakobsen, der er distributør i Tupperware Nordjylland.

- Med den fysiske butik vil vi gerne være mere synlige, på den måde håber vi at ramme andre forbrugere end dem, der deltager i homeparties. Man kan gå direkte ind fra gaden og se, føle og røre ved alle vores udstillede produkter, få råd og vejledning ved en konsulent og købe udvalgte produkter fra vores sortiment.

Du finder forretningen her i Bredegade 10.

Inspirationen til at åbne fysiske butikker skal findes i Tupperwares ønske om hele tiden at forny sig.

- Vi fejrede 75 år fødselsdag sidste år i USA og 60 år i Norden, og nu prøver vi noget nyt, nemlig at møde kunderne der, hvor de er. Og vi håber selvfølgelig også, at kunderne får lyst til at booke et homeparty, hvor man kan prøve produkterne og lave eksempelvis smagsprøver.

Louise Kirk Jakobsen understreger, at fornyelse sker med respekt for tradition.

- Mange kender produkterne fra deres barndom, kendskabet går igen igennem generationer, siger hun.

- Og i øjeblikket oplever vi, at brandet vækster hos unge. Det skyldes blandt andet, at vi deler en grøn tankegang om at droppe plastikposer og sølvpapir. Og at holdninger til kampen mod kemi og overforbrug - samt et øget fokus på helse - betyder meget.

Åbningen bliver markeret med fest og godt humør.

Tupperware er kendt for sin kvalitetsgaranti på produkterne - uanset om de er købt helt tilbage i 60'erne. Her spiller bæredygtighed også en stor rolle.

- Vi genanvender blandt andet plast til en del af vores Recycle-serie, blandt andet vores køkkenrulleholder som er meget populær.

Åbningen af landets først Tupperware-butik kan meget vel være startskuddet til flere.

- I første omgang har vi butikken frem til august, så det her er vores mulighed for at teste konceptet med en kombineret butik og et showroom, siger Louise Kirk Jakobsen.

Du finder butikken Tupperware på Bredegade 10, butikken åbner i dag, fredag 3. februar klokken 13. Der er goodiebags til alle som booker et homeparty samt noget ekstra til alle som kigger forbi på åbningsdagen.

Du finder mere info om blandt andet åbningstider på Facebook-siden Tupperware i Nordjylland.

Annonceret indhold

Nyeste