Fremover kan du købe blomster hos Tanja Svendgaard Dyhr døgnet rundt.
Shopping

Nu kan du købe blomster hos Tanja døgnet rundt

Hun indfører selvbetjening udenfor normal åbningstid som en hjælp til sine kunder i blomsterbutikken

08. marts 2023 kl. 15:47

NIBE: Du har sikkert prøvet det - at blive inviteret på besøg og så lige mangle en blomst eller en gavekurv. Og blomsterforretningen er lukket.

Den oplevelse har flere af Tanja Svendgaard Dyhrs kunder, og derfor har hun taget et helt nyt initiativ: Nu kan du købe buketter, sammenplantninger og gavekurve, når du har brug for det.

Fra i dag, onsdag, er der nemlig selvbetjening udenfor normal åbningstid hos Blomsterpigen Nibe.

- Mange af mine kunder har efterspurgt muligheden for at handle både tidligt og sent, så det er for at hjælpe dem, siger Tanja Svendgaard Dyhr, der har ejet blomsterforretningen i 10 år.

- Kunderne skal altid have mulighed for at købe en blomst.

Det er efterspørgsel fra kunderne, der har ført til, at man nu kan handle hos Blomsterpigen Nibe hele døgnet.

Selvbetjening i butikken

Og det er ikke i en automat, du kan købe en buket - et initiativ der ellers fik en opblomstring i forbindelse med coronapandemien.

Selvbetjeningen er i et separat lokale i butikken, og når du ankommer udenfor normal åbningstid, ringer du op til det telefonnummer, der står ved døren , og du kan gå ind. Herefter vælger du dine varer og betaler med MobilePay. 

Stedet er videoovervåget, og Tanja Svendgaard Dyhr er overbevist om, at kunderne ikke tager mere, end de betaler for.

- Sådan er vi ikke her i Nibe, her er kunderne så loyale, at de betaler for det, de køber. Vi døjer ikke med tyveri, og jeg har tillid til mine gode kunder, siger hun.

- I et lokalsamfund som vores kender vi hinanden, og vi støtter hinanden.

Tanja Svendgaard Dyhr har ejet blomsterforretningen i Skomagergade i 10 år.

En positiv modtagelse

Tanja Svendgaard Dyhr glæder sig da også over, at initiativet har fået en mere end positiv modtagelse.

- Vi har aldrig før fået så mange likes og kommentarer på vores sociale medier. Og mange kunder har allerede været forbi for at se den nye del af butikken og sige, de synes, det er en god idé, siger hun, og fortæller, hun selvfølgelig også åbner 24/7 med forventningen om mere salg.

-  Og så gør jeg det i forhold til mig selv og mine tre ansatte, selvbetjeningen betyder, vi kan holde fri på nogle andre tidspunkter end før. Jeg har beskæftiget mig med blomster stort set hele mit liv, og jeg har næsten aldrig haft fri på en helligdag. Det glæder jeg mig til fremover.

Når man skal købe blomster udenfor normal åbningstid, skal man ringe til det telefonnummer, der står ved døren. Herefter kan man gå ind og vælge varer og betale med MobilePay.

En drøm bliver til virkelighed

I første omgang handler det om dagens premiere på selvbetjeningen, noget Tanja Svendgaard Dyhr længe har set frem til. En drøm bliver til virkelighed.

- Jeg glæder mig virkelig meget, jeg er helt oppe at køre over det her. At jeg nu har muligheden for at pleje vores kunder endnu bedre, siger hun.

-Reaktionerne, vi har fået på forhånd, gør mig simpelt hen så glad. Nu tror jeg virkelig på, at det er noget, kunderne vil bruge, og at det bliver en succes.

Du finder Blomsterpigen Nibe på Skomagergade 1 - fra i dag med selvbetjening alle ugens dage.

Annonceret indhold

Nyeste