Kristina Holm Madsen er daglig leder i den nye Normal, der snart åbner i Algade.
Shopping

Ny Normal åbner med gratis kaffe og goodiebags

Det er en af de største Normal herhjemme, der nu inviterer til stor åbningsfest

14. september 2022 kl. 15:54

AALBORG: Interessen har været stor på forhånd, og nu kan vi fortælle lidt mere om, hvad der kommer til at ske, når byens nye, store Normal slår dørene op i Algade.

Du kan nemlig glæde dig til, at der er pakket hele 1000 goodiebags med vareprøver, og her handler det altså om at komme først til mølle. Når vi samtidig også kan glæde os over, at den nye Normal kun er den anden herhjemme med kaffebaren Kaffebar’rolig - så der der naturligvis også gratis kaffe på åbningsdagen.

Forretningen er klar til at tage imod kunderne med stor åbningsfest.

- Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem - også fra spændende brands, som du kun finder i Normal, har Lars Bjerring, der er country manager, tidligere sagt til os her på aalborg:nu.

- Normal i Algade er en af vores allerstørste forretninger, så kunderne vil opleve godt med plads i butikken. Og vi glæder os rigtig meget til at byde dem velkommen.

Den nye forretning finder du i Algade 19 i stueplan, mens der bliver lager og kontorer på førstesalen.

Når butikken er åbnet, lukker Normal i Slotsgade efterfølgende. Personalet derfra flytter med i den nye forretning, har Lars Bjerring tidligere fortalt.

Du finder også Normal i Friis Shoppingcenter, i Bispensgade og i Aalborg Storcenter.

Normal med konceptet Kaffebar’rolig åbner i morgen, torsdag 15. september klokken 9.30.

Annonceret indhold

Nyeste