Reshopper har allerede en fysisk butik i Kolding.
Shopping

Populær børneapp åbner pop op-butik

Se her, hvor du kan opleve det populære genbrugskoncept

14. januar 2023 kl. 12:36

AALBORG: Enhver forælder kan få svedige håndflader, når buksebenene begynder at stumpe på flyverdragten, som du næsten lige havde købt til junior.

For børnetøj - og alt det gear, der hører med til at blive forælder - er dyrt og kan for mange løbe op i flere tusinde kroner om året.

Her er den populære børne-app Reshopper praktisk for dig, der forsøger at minimere podernes udgifter. På Reshopper kan du nemlig sælge og købe alt det brugte børnetøj- og gear, du orker.

Men det stopper ikke her.

Snart åbner den populære børneapp nemlig sin første fysiske butik i byen. I første omgang som en pop op-butik, indtil man får afklaret, om den fysiske Reshopper-butik skal være permanent.

Det fortæller Nicolai Danmark Johannesen, der er presseansvarlig for Reshopper, til aalborg.nu.

250.000 - så mange brugere har Reshopper på deres app. Nu udvider de med fysiske pop op-butikker.

- Vi kommer til at fylde butikken med overskudsvarer fra restpartier, konkursboer, tidligere kollektioner samt second hand-tøj, uddyber han.

Den nye pop op-butik kommer til at ligge der, hvor Outletland før lå på adressen Loftbrovej 17 (ved Kvickly i Nørresundby), men som nu er opkøbt af Reshopper.

- Det er dog ikke et brand, vi kommer til at videreføre, fastslår Nicolai Danmark Johannesen og understreger, at Outletland nu udfases.

Reshoppers pop op-butik åbner 31. januar-19. februar, og her vil du blandt andet kunne finde mange populære brands som Wheat, Bundgaard og MarMar.

Du vil kunne finde meget vinterovertøj, når re-shopper åbner pop op-butik i Nørresundby.

Derudover vil du kunne finde flyverdragter, vinterjakker, regnsæt og gummistøvler på hylderne, da særligt vinterovertøj er i høj kurs blandt småbørnsforældre lige nu, fortæller Nicolai Danmark Johannesen.

- Vi kommer til at give nogle tilbud, som du ellers ikke vil kunne få andre steder, og vi håber, nordjyderne kan få glæde af de opkøb, vi har gjort den seneste måned.

Annonceret indhold

Nyeste