Du er Smyk har endnu ikke eksisteret et år - men perlecaféen har så stor succes, at den nu også flytter ud. 
Shopping

Populær perlecafé vil prøve noget nyt og flytter ud

Du er Smyk har kæmpe succes og udvider butikken - til hele Nordjylland

24. oktober 2022 kl. 18:05

AALBORG: Den har kun eksisteret i godt otte måneder. Men perlecaféen Du er Smyk på Østerbro har så meget tur i konceptet, at der nu bliver puslet med udvidelsesplaner.

- Det går fantastisk. Meget bedre end vi kunne drømme om, da vi åbnede i foråret, siger den ene af de to iværksættere bag konceptet, Karina Suhr Holm. 

Sammen med Jeanette Kaae Storm Christensen åbnede hun caféen efter deres fælles arbejdsplads Great Dane Airlines gik konkurs. Ingen af dem havde nogen synderlige forudsætninger for at drive egen forretning - eller for den sags skyld kendskab til perler. 

Men med masser af tro på ideen - og ikke mindst arbejdstimer - er Du er Smyk blevet en stor succes, der på de første otte måneder har haft tusindvis af gæster og udover de to ejere nu også har fem deltidsansatte.

- Vi taler nogle gange om, at vi stadig ikke helt forstår, at vi gjorde det. Men det er da godt, vi kastede os ud i det, siger Karina Suhr Holm. 

Konceptet på Du er Smyk er, at man køber et smykkekit og plads ved et bord i to timer - og så kan slå sig ned og hygge sig med at lave f.eks. sit eget armbånd, øreringe eller halskæde. 

Rykker ud

Caféen har på trods af lokaler i både stue- og kælderplan plads til et relativt begrænset antal gæster. Derfor er de to iværksættere begyndt at tale om, om de skal mere end de nuværende lokaler.

Og et samarbejde med Kochs Kaffebar i Shoppen om et arrangement i caféen har givet dem blod på tanden.

Derfor laver Karina Suhr Holm og Jeanette Kaae Storm Christensen nu konceptet Du er Smyk - on tour. Her er det tanken, at perlecaféen udvider til andre byer i Nordjylland ved at lave samarbejde med f.eks. caféer om at rykke ind for en eftermiddag eller aften.

- Det kan også være, vi laver noget pop op et sted, for det er en måde for os at udvide på, uden at vi lige nu skal have store udgifter til husleje, fortæller Karina Suhr Holm, som har Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev i tankerne som nogle af de byer, de i første omgang vil besøge.

Den nøjagtige startdato for det nye koncept har duoen stadig ikke, men det bliver senest til foråret. 

Også i Aalborg er der sket forandringer. Caféen har netop udvidet sine åbningstider, sådan at den holder åbent mandag-onsdag + fredag kl. 12-19, torsdag fra kl. 14-21 og lørdag og søndag kl. 10-17.

Karina Suhr Holm (t.v.) og Jeanette Kaae Storm Christensen åbnede Du er Smyk i slutningen af januar - i dag har de fem deltidsansatte. 
Annonceret indhold

Nyeste