I morgen, lørdag 21. januar, er sidste åbningsdag for butikken i Urbansgade.
Shopping

Runners Lab flytter ud af midtbyen: Her kan du finde dem

Den populære specialbutik samler webshop og testlab samme sted

20. januar 2023 kl. 16:04

AALBORG: Da Peter Mousten åbnede Løbekompagniet (i dag Runners Lab) sammen med hustruen Dorte Mousten i 2006, var der et væld af specialbutikker omkring dem på adressen Urbansgade 26. 

Det har ændret sig siden.

I de lidt over 16 år, parret har drevet butikken i midtbyen, er der blevet længere mellem specialforretningerne, og kunderne er i højere grad gået over til at handle online.

Derfor flytter Runners Lab nu butikken ud af midtbyen til deres lager og kontor, som ligger på Nørholmsvej 147. Sidste åbningsdag i butikken i Urbansgade er i morgen, lørdag 21. januar.

- Vi oplever tit, at folk kommer herind og allerede har fundet det, de gerne vil have på nettet, men bare mangler hjælp til rådgivningen, siger Peter Mousten.

Rådgivningen kan kunderne stadig få, når Runners Lab flytter til lokalerne lidt udenfor Hasseris, men som noget nyt skal du booke tid på forhånd.

Fremover vil du også udelukkende kunne handle online hos Runners Lab - enten hjemmefra og eller fra deres kontor på Nørholmsvej. Og varen, ja, den du får inden for 30 minutter, lover Peter Moustsen.

- Fremover kunne der godt gå 24 timer, hvis vi skulle have noget sendt til butikken i Urbansgade. Nu kan kunderne få varerne meget hurtigere ved at være på den lokation, hvor vores lager også er, siger Peter Mousten og forklarer, at der på kontoret vil være en computer, man kan bestille sine løbesko fra.

Fidusen i det er, at lageret i butikken i Urbansagde er bare 20 kvadratmeter, og derfor har det været begrænset, hvor mange par sko man har kunnet opbevare dér.

Til sammenligning er lageret på Nørholmsvej ti gange større, og det betyder, du kan få dine sko i lige den farve og størrelse, du gerne vil have dem i - uden at skulle vente på, at skoene bliver leveret dagen efter.

- Derudover kommer mange af vores kunder med en henvisning fra en fysioterapeut eller fodspecialist. For dem er der langt bredere udvalg - og meget bedre parkeringsmuligheder herude, fortæller han.

Der vil ikke være nogen afskedsreception i morgen i anledning af butikkens sidste åbningsdag, oplyser Peter Moustsen.

Annonceret indhold

Nyeste