To af Aldi-butikkerne i Aalborg lukker allerede i denne uge.
Shopping

Sidste chance: Nu lukker de første Aldi-butikker

I første omgang lukker to af de aalborgensiske Aldi-butikker

24. januar 2023 kl. 15:42

Det er ved at være sidste mulighed, hvis du kunne tænke dig en handletur i Aldi, inden den tyske discountkæde definitivt forsvinder i Danmark.

Aldi har i dag fem butikker i Aalborg og Nørresundby, hvoraf tre sælges til Rema 1000.

De to resterende butikker på Odinsvej i Vejgård og Bisgaardsvej i Skalborg er dog ikke blevet solgt til den norske discountkæde, og de butikker skulle derfor efter planen lukke torsdag d. 26. januar.

Men butikken i Skalborg er faktisk allerede lukket, bekræfter kommunikationschefen hos Aldi Danmark, Louise Wendelboe. Butikken måtte nemlig melde udsolgt tirsdag formiddag.

Butikken i Vejgård holder efter planen åben onsdag d. 25. januar, men lukker måske før tid, hvis den også må melde udsolgt.

De tre sidste Aldi-butikker, som Rema 1000 har købt i Lindholm, Nørre Uttrup og Vestbyen, fortsætter dog med at holde åbent indtil videre.

Salget af butikkerne er nemlig ikke godkendt hos konkurrencemyndighederne endnu, og det skal være på plads, før kæden kan gå i gang med at planlægge overdragelsen, forklarer kommunikationschefen.

Selvom Rema 1000 har købt de tre Aldi-butikker, er det dog slet ikke sikkert, de laves om til Rema 1000-butikker.

Hos Rema 1000 forklarer kommunikationschef Jonas Schrøder, at Rema 1000 på landsplan har købt 114 Aldi-butikker, heraf forventer de selv at åbne Rema 1000-butikker i 60-80 af de lokationer.

Discountkæden vil dog ikke endnu sige, hvilke konkrete lokationer, der laves om til Rema 1000-butikker, før salget er godkendt af konkurrencemyndighederne.

Annonceret indhold

Nyeste