Astrid Ingemann Christensen og Martin Windelborg står bag det succesfulde tøjunivers BYIC, der nu er beliggende på Østerågade.
Shopping

Største nogensinde: Populært tøjmærke holder kæmpe lagersalg

Tøjbrandet BYIC, der har base i Aalborg, inviterer nu til et stort lagersalg med skarpe priser

16. august 2023 kl. 13:36

AALBORG: BYIC ligger som en tøj-mastodont på en helt central placering midt i Aalborg. Oven på McDonald's på Nytorv, finder du BYIC, som er kendt for sine feminine snit, pastelfarver og blonder.

Er du glad for tøjmærket i forvejen - eller trænger du til lidt nyt til garderoben - så kommer her et virkelig godt tip.

Lagersalget rykker ind i kontoret

For BYIC forvandler om ganske kort tid hele sit kontor på Østerågade 17 til ét stort lagersalg.

- Kom med til vores største lagersalg nogensinde, når vi åbner dørene op til et kæmpe udsalg på vores kontor i Aalborg centrum, skriver BYIC på Facebook.

- Vi sætter altså priserne helt i bund på rigtig mange varer!

Priser fra 50 kroner

Her kan du bladre dig igennem meget forskelligt tøj til priser, der er sat ret kraftigt ned. Du kan nemlig forvente, at de starter ved 50 kroner, der vil være kollektionsprøver og også udsalg på nogle af de helt populære varer.

Hvis ikke du har set dem fysisk i byen, kan det være, du er stødt på tøjmærket på de sociale medier. For her er indehaveren Astrid Ingemann Christensen ganske rutineret i at vise de nye styles flot frem.

Du finder det store lagersalg i BYIC's lokaler, Østerågade 17, 2 t.h., og lagersalget slår dørene op lørdag 26. august og søndag 27 august - begge dage fra klokken 08.00-16.00.

Find mere praktisk information om lagersalget lige her.

Annonceret indhold

Nyeste