Tupperware i gågaden vil fremover være både shop og eventstore. 
Shopping

Tip til bagning og julehygge i forretningen - Tupperware går nye veje med events

Forretningen i gågaden vil ikke kun være en butik - så du kan se frem til en række nye oplevelser resten af året

14. august 2023 kl. 19:07
Opdateret kl. 21:26

AALBORG: De er i forvejen kendt for de klassiske bøtter, vandflaskerne og bestikket - og nu går Tupperware i gågaden nye veje.

Tupperware er i forvejen kendt for sine husholdningsprodukter - nu bliver events også en del af sortimentet.

Fremover er forretningen ikke kun en shop - den bliver også en eventstore, fortæller Louise Kirk Jakobsen, der er distributør i Tupperware Nordjylland:

- Vi har allerede planer om forskellige events - for eksempel Pink Week i uge 40 for at vise, at vi støtter Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne, siger hun.

- Og i efterårsferien inviterer vi børn og giver tip og ideer til bagning samt opskrifter og små gaver. Derudover er vi også ved at planlægge forskellige nyheder i forbindelse med julen.

Louise Kirk Jakobsen fortæller også, at der i løbet af efteråret kommer initiativer målrettet dem, der snart skal flytte hjemmefra og skal til at bygge et sortiment op fra bunden.

En større synlighed

De kommende events skal være med til at underbygge Tupperwares strategi om at være synlige og nå ud til så mange som muligt - og samtidig være tro mod homeparty-konceptet, som har været en del af Tupperwares dna helt fra begyndelsen.

Netop ønsket om større synlighed er da også afgørende for, at forretningen bliver i Bredegade længere end planlagt.

Butikken var egentlig pop op, der skulle lukke igen her i august. Men på grund af stor interesse fra kunderne, bliver Tupperware i Bredegade - foreløbig frem til nytår.

Da pop op-butikken åbnede i februar var det den første fysiske butik i Norden, og planen var, at den skulle være her i byen i seks måneder. Men der har været stor interesse for at købe de verdenskendte husholdnings-produkter i plast - i en fysisk butik.

- Det er gået rigtig godt her i Aalborg, der er stor interesse for vores shop i gågaden og stor efterspørgsel på produkterne, siger Louise Kirk Jakobsen.

- Og det betyder, at vi har besluttet at blive på adressen indtil nytår, selv om den oprindelige plan var, at pop op-shoppen kun skulle være her et halvt år. Men vi oplever, at stadig flere også ønsker at få råd og vejledning i en fysisk butik.

Er kommet for at blive

Det er da også i den fysiske butik, du inden længe kan se eventkalenderen hænge i vinduet. Nye initiativer Louise Kirk Jakobsen har store forventninger til. 

Tupperware er et brand, de fleste kender - på tværs af generationer.

Og hun glæder sig både over modtagelsen her i byen - og fremtidsplanerne:

- Med den større synlighed her i Aalborg vil vi også vise, at Tupperware generelt er kommet for at blive.

Du finder Tupperware på Bredegade 10 - indtil videre resten af året. Derudover har brandet også en stand på årets julemarked på Gammeltorv.

Annonceret indhold

Nyeste