- Ofte har vi en basisgarderobe, hvor det er nogle små elementer, der skal til for at skabe et nyt look. Vi giver også fif til, hvordan en skjorte kan styles på flere måder, siger Heidi Gelardi Sigen.
Shopping

Tøjbutik tilbyder gratis styling hele maj måned

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være i fokus under din styling

13. maj 2023 kl. 17:00

AALBORG: Frem til 31. maj kan du hos Kræs i Nørregade booke en personlig styling – helt gratis.

Måske har du lige født, været igennem et vægttab eller kunne bare godt bruge nogle fif til din tøjstil.

- Vi vil gerne hjælpe, uanset om du gerne vil finde nyt tøj eller har brug for råd og vejledning, siger Heidi Gelardi Sigen, der sammen med sin mand ejer og driver Kræs.

Forkælelse på højt plan

Inden din styling forbereder Kræs sig på, at det netop er dig, der kommer. Blandt andet vil de spørge ind til hår- og øjenfarve samt størrelser i tøj og sko.

- Men også hvad du godt kunne tænke at prøve, når du kommer, og om der er noget specifikt, du gerne vil gøre noget ved. Kræs giver dig også gerne et kærligt skub, så du får prøvet nye grænser af.

Derudover er hygge et stort fokus.

- Der bliver sørget for kunderne, når de booker en personlig styling hos os. Før vi går i gang, får de lige lov til at lande med en kop kaffe, et glas vin, kage, frugt eller nødder, fortæller Heidi Gelardi Sigen og tilføjer, at der sættes cirka en time af til hver personlig styling.

Kræs kan findes på Nørregade 8 i Aalborg.

Ingen forpligtelser

Prøver du noget tøj, der er lige dig, kan det købes med hjem efter din styling. Men det er ikke noget, som forventes.

- Kunderne forpligter sig ikke til at købe noget efterfølgende. Det er jo mange indtryk, de går herfra med, og måske vil de gerne prøve noget derhjemme sammen med andre ting fra garderoben, fortæller hun.

Hun håber mest af alt, at den personlige styling kan være med til at inspirere og skabe gode relationer i trygge rammer.

- Vi går op i, at vi får plantet nogle frø hos vores kunder og får skabt et tillidsbånd, som gør, at folk har lyst til at besøge os igen.

Udvider konceptet

Som noget nyt vil Heidi Gelardi Sigen og teamet bag Kræs sætte fokus på personer med psykisk eller fysisk handicap samt LGBT+ personer.

Derfor har de kontaktet flere forskellige bosteder og Queer Nord.

- Vi holder gerne åbent udenfor åbningstiderne for dem, som har behov for det, og ikke har mulighed for at besøge os indenfor vores normale åbningstider.

- Vi vil gerne give dem en fornemmelse af tryghed, hvor de kan være sig selv og ikke føle sig forkerte, fortæller Heidi Gelardi Sigen.

Annonceret indhold

Nyeste