Sofie Noer har været Unums ansigt udadtil gennem 5 år, mens Jeanette Damsholt har arbejdet med projekt- og konceptudvikling.
Shopping

Unum udskyder åbning og satser på webshop

- Vi er lige nu en overgangsfase, fortæller indehaveren af nichebutikken, der før lå i Nørregade

28. oktober 2022 kl. 07:09

AALBORG: Det bliver formentlig forår, før du igen kan shoppe unika keramik i fysiske rammer hos Unum. 

Efter fem år i midtbyen valgte nichebutikken i august at lukke ned i Nørregade for at prøve noget nyt på Steensgaarden i St. Restrup, og egentlig var det meningen, at kunderne skulle kunne opleve det nye shoppingkoncept fra 1. oktober.

Men nu er åbningen af den nye butik 10-15 minutter udenfor Aalborg udskudt til foråret i første omgang, fortæller Jeannette Damsholt, der ejer Unum.

- Vi er gået i gang med en lidt større ombygning end først antaget.

Først ville hun åbne familiens private bolig som et "show home", hvor butikken skulle være en integreret del af hjemmet, men det har dog vist sig at være en bedre ide at bygge laden om til butik.

Og det er det byggeprojekt, der har udskudt åbningen af det nye Unum til foråret.

- Vi er dog stadig åbne for afhentning af varer i St. Restrup, forsikrer Jeanette Damsholt og fortæller, at de indtil åbningen i foråret kommer til at satse mere på webshoppen, som de planlægger at udvide med flere egne produkter og samarbejder med kunstnere.

Du kan stadig købe unika keramik hos Unum på deres webshop, ligesom der også er åbent for afhentning af varer på Steensgaarden i St. Restrup.

- Vi kommer selvfølgelig til for en stund at slippe de nære relationer, der kender os fra bybilledet, så vi vil i stedet forsøge at holde fast i vores kunder online, siger Jeanette Damsholt - og tilføjer, at det lige nu går godt med webshoppen, men at Unum dog også kan mærke, at folk generelt har færre penge mellem hænderne i disse tider.

Du finder Unums webshop på www.unum.dk, og du kan også holde øje med Unums varesortiment på både Facebook og Instagram.

Annonceret indhold

Nyeste