Denne måned renoverer Vero Moda deres butik i Aalborg Storcenter, men du kan stadig shoppe nyt til forårsgarderoben i deres midlertidige outlet lige overfor.
Shopping

Vero Moda bygger om: Giver kæmpe rabatter

Skal du forny forårsgarderoben, kan det betale sig at køre i Aalborg Storcenter

08. marts 2023 kl. 18:44

AALBORG: Der bliver hamret og banket i stor stil disse dage, for det er den helt store forvandling, Vero Moda i Aalborg Storcenter er ved at gennemgå.

Netop nu er butikken ved at blive renovereret, og der er nærmest ikke det i forretningen, som ikke får en opgradering, fortæller butikschef Anneline Korfitzen.

- Butikken er ved at være ti år gammel, så den trænger til et lille ansigtsløft. Derfor får butikken den helt store overhaling med nyt gulv og helt nyt udtryk.

Og mens renoveringen står på, kan du shoppe sæsonens nyeste varer til lave priser i den midlertidige Vero Moda outletbutik lige overfor.

- Vi kører med nogle sindssygt gode priser, hvor du kan shoppe nyt tøj helt ned til 30-50 kroner, fortæller Anneline Korfitzen.

Og det er alt lige fra toppe, t-shirts, jeans, blazere og kjoler til forårsgarderoben, du finder i den midlertidige outletbutik. 

Den nye butik skal stå færdig 30. marts.

Du finder Vero Moda på Pink Gade - lige ved siden af Henrik Ørsnes og Karma. Vero Modas midlertidige outletbutik finder du lige overfor i samme gade.

Annonceret indhold

Nyeste