Kenneth Gade ser frem til at give kunderne en helt særlig aften, hvor deltagerne i arrangementet blandt andet kan smage kage-tapas fra varehusets bager og hjemmelavede sliders fra delikatessen.
Shopping

Vin, delikatesser og masser af smagsprøver når varehus inviterer til gourmet-aften

Kvickly vil skabe oplevelser for kunderne og vise, stedet er mere end et varehus

05. maj 2023 kl. 11:51

NØRRESUNDBY: Der er masser af smagsprøver og tid til kunderne, når Kvickly i Bouet snart inviterer til gourmetaften. 

Sommervine, øl, delikatesser fra slagteren eller måske brød og kager fra stedets egen bager? Det er blot noget af det, du kan opleve på aftenen.

Medarbejderne står klar med tip og inspiration.

En aften hvor det handler om mere end de varer, du kan købe i den store Kvickly. Det handler om oplevelser og tid til kunderne, fortæller varehuschef Kenneth Gade.

- Vi vil gerne give vores kunder andre tilbud end at handle, vi vil gerne have ro til at fordybe os sammen med dem og tid til inspirere dem, siger han.

- Vi oplever også stor efterspørgsel fra leverandørerne. De vil gerne ud og præsentere sig selv og deres produkter, så her får vi muligheden, at vi og de kan spille hinanden gode til gavn for kunderne og give dem en god aften.

Ja tak-tilbud og konkurrencer

Kvickly stod også bag en godt besøgt vinsmagning i februar, og Kenneth Gade fortæller, at man fremover vil holde to gourmetaftner og to vinsmagninger om året.

- Vi holder et arrangement hvert kvartal, på den måde kan vi give kunderne inspiration til årstidernes  begivenheder. Eksempelvis til konfirmationer og kommende helligdage ved arrangementet på tirsdag, siger han.

Kenneth Gade lægger vægt på, at varehuset hele tiden skal forny sig for at blive ved med at være interessant for kunderne.

- En butik af vores størrelse skal vise, vi er mere end et varehus. Vi har pladsen til at give kunderne noget særligt, og det er helt afgørende for vores rolle som varehus i fremtiden, siger han.

- Vi ligger i et område uden naboer tæt ved motorvejen, og kunderne skal have en grund til at dreje ind til os. Derfor er initiativer som ja tak-tilbud og konkurrencer på Facebook også helt afgørende faktorer for vores relation med kunderne.

Mød Micki Cheng

Du kan møde 30 forskellige leverandører ved standene, blandt andre Micki Cheng fra Den store bagedyst. Han har lavet en serie af produkter til bagning, og han står klar med tip og inspiration. 

Gourmetaften i Kvicky på Loftbrovej i Bouet finder sted på tirsdag 9. maj klokken 19.30 til 21.30.

Du kan købe din billet til arrangementet i kiosken i varehuset til og med på søndag, 7. maj.

Annonceret indhold

Nyeste