- Det er også muligt, at jeg startede op på et forkert tidspunkt i forhold til corona, krig og inflation. Det har nok ikke været luksus, som folk har kigget mest efter, siger Bo J. Mortensen.
Shopping

Vinelskerens bedste ven flytter: Sælger ud med store rabatter

Den unikke butik i bymidten bliver til et mindre showroom

29. maj 2023 kl. 18:35

AALBORG: For et år siden åbnede Bo J. Mortensen en udstillingsbutik for produkter og løsninger til folk med et ønske om en vinkælder eller et vinrum.

WineCellar Design, som butikken hedder, ligger i øjeblikket meget centralt på Boulevarden 1, men om kort tid er det ikke længere tilfældet.

- Med huslejen og bemandingen af butikken blev det for dyrt at have lokalerne på Boulevarden i forhold til det, vi har fået ud af det, fortæller Bo J. Mortensen.

En niche

Vinentusiasten åbnede nemlig WineCellar Design på Boulevarden med håbet om, at den synlige lokation ville skaffe kunder med interesse for vinkældre- og rum.

- Det har da givet noget synlighed, men ikke nok. Jeg har fundet ud af, at forretningen er lidt mere en niche, siger Bo J. Mortensen.

For selvom kunder fra gaden har besøgt butikken, har mange købt vintilbehør, eksempelvis vinreoler.

Kunder, som derimod har haft en interesse i at få sig en vinkælder, har kigget på nettet og butikkens hjemmeside og bagefter henvendt sig på mail eller telefon.

Fra 30. maj til 3. juni kan størstedelen af butikkens varer købes med rabatter.

Nyt showroom

Derfor rykker WineCellar Design ud på Karlskogavej 16, hvor hans hovedfirma, Skadeteknik, i forvejen ligger.

- Hos Skadeteknik renoverer vi kældre og boliger. WineCellar Design har været en biting ved siden af det, hvis folk gerne har villet noget mere.

På Karlskogavej indretter han et lille showroom, hvor Bo J. Mortensen og kunder med interesse i en vinkælder kan snakke om mulighederne.

- Men det er ikke fordi, at man ikke længere kan købe et vinkøleskab eller en vintønde, det bliver bare ikke i samme stil, forklarer han.

Stort flyttesalg

Derfor er der meget i butikken, som ikke skal med, når WineCellar Design flytter, og det betyder store rabatter.

Tirsdag d. 30. maj klokken 10.00 starter det store udsalg, hvor der vil være 30 % på næsten alle varer og demovarer i butikken.

Rabatten sættes op med 10 % hver dag indtil lørdag d. 3. juni.

- Bliver varerne udsolgt i løbet af ugen, lukker vi selvfølgelig butikken før lørdag, oplyser Bo J. Mortensen.

Annonceret indhold

Nyeste