Zabi Yousefzai flygtede fra Afghanistan for syv år siden og kender selv til modgang. Nu vil han hjælpe hans kunder, der er pressede over de stigende priser. <i>Arkivfoto: Martél Andersen</i>
Shopping

Zabi leverer bårebuketter gratis: - Vi er også pressede, men jeg tænker mere på mine kunder

Ejeren bag Carla Blomster i Øgaden vil hjælpe der, hvor han kan 

23. september 2022 kl. 19:53

AALBORG: Zabi Yousefzai mærker modløsheden, når hans kunder besøger hans blomsterbutik i Øgaden. De er pressede over de stigende priser. 

- Derfor vil jeg gerne levere bårebuketter gratis, så de kan føle håb igen, fortæller Zabi Yousefzai, der i starten af året overtog Carla Blomster. Han har derfor besluttet at levere alle bestillinger til begravelser over 300 kroner gratis.

- Vi må ikke give op, selvom vi er i en krisetid med stigende priser. Jeg fokuserer på det positive, og jeg vil gerne hjælpe der, hvor jeg kan, siger han og uddyber:

- Det er i forvejen en hård tid, når man mister en person, man har kær, og det koster også mange penge. Mine kunder bliver superglade og meget taknemmelige, og det betyder meget for mig. 

Zabi Yousefzai er uddannet gartner og står i spidsen for byens ældste blomsterforretning, der i år rundede 75 år.  <i>Arkivfoto: Martél Andersen</i>

Zabi Yousefzai ligger ikke skjul på, at han også er påvirket af de stigende priser, men han ved, at der er mange, der er langt mere pressede end ham.

- Vi er også pressede, men jeg tænker mere på mine kunder, lyder det fra Zabi Yousefzai. 

Carla Blomster leverer bårebuketter over 300 kroner gratis til postnumrene 9000, 9220 og 9210. 

Du finder butikken på Sjællandsgade 40. 

Annonceret indhold

Nyeste