De tidligere badmintonspillere Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen nyder sommeren ved Fjorden - mød dem her

AALBORG: En stor del af sommeren kommer til at gå med at renovere hus her i byen for de tidligere badmintonspillere Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl. Derudover prioriterer de ferie med deres datter Molly højt, turen går blandt andet til Skagen, hvor Kamilla Rytter Juhls forældre bor. Der bliver også tid til at besøge de venner, der ikke lige holder til i Aalborg, hvor Christinna Pedersen i øvrigt kommer fra.

Tina Larsen
Foto: Claus Søndberg

Hvad er I mest stolt af ved at være fra Aalborg?

Vi er begge stolte og rigtig glade for at være vendt tilbage til Aalborg efter mere end 10 år i København.

For os har byen alt det, vi elsker. Der er gode kaffebarer, som vi elsker at smutte forbi, når vi går en tur ind til byen.

Derudover er den overskuelig. Med det mener vi, at vi rimelig nemt på cykel hurtigt kan komme fra den ene ende af byen til den anden. Vi nyder, at vi ikke behøver starte vores bil, når vi ‘lige skal hente noget’.

Så er vi også vilde med havnefronten, hvor der er dejligt liv og god stemning.

En sidste ting, som vi også synes, er fedt ved byen, er, at den bliver ved med at udvikle sig, så den holder sig attraktiv. Cykle/gangbro over Limfjorden, måske en ny cykelbro ved Østre Havn - og mange andre nye projekter. Dem følger vi altid meget med i.

Tina Larsen
Foto: Claus Søndberg

Hvad viser I jeres gæster, når de kommer til byen?

Her i sommerperioden er havnen og Vestre Fjordpark et sikkert valg. Der er bare for lækkert at være. Og så elsker Molly for tiden at hoppe på trampolin, så de små trampoliner der er et kæmpe hit.

Og så kan vi også sagtens finde på at tage vores gæster med ned til lystbådehavnen og gå en tur og måske ende med at spise på Streetfood.

Hvad er sommer for jer?

Shorts, t-shirt, is, grill i haven og solcreme - som Molly i starten slet ikke kunne finde ud af, hvad var, men det er trods alt blevet bedre nu.

Hvad er jeres bedste sommerminder fra Aalborg?

Sommeren 2016 hvor vi arbejdede med at gøre vores familie-kolonihave top lækker.

Vi brugte så mange timer derude, og det blev mega godt.

Vi trænede samtidig op til OL i Rio, så vi sov godt om natten den sommer :-)

Hvis I holder ferie her i byen, hvad vil I så lave?

Vi kommer helt sikkert til at pakke en taske med mad og drikke og så cykle til Vestre Fjordpark og hygge og bade der en dag.

Hvad er jeres bedste sommertip til andre?

Pas på med at vejret skal være 100 procent afgørende for sommerplanerne. Det er bare så irriterende, hvis ‘vejr-appen’ på telefonen pludselig kan blive det vigtigste for at se, om planer kan lykkes.

Vi forsøger at være omstillingsparate, så vi hurtigt kan finde på noget andet, hvis vejret driller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...