Du kan se Grease på storskærm i Nordkraft i aften - og det er gratis

AALBORG: Har du stadig til gode at se en gratis solnedgangsfilm på det store lærred i Nordkraft, så er det ved at være sidste chance for i år.

I aften, torsdag 28. juli, viser Biffen nemlig årets sidste sommerfilm i Kedelhallen i forbindelse med Costa del Nordkraft. Og sæsonen slutter med et brag - eller måske rettere en sang - nemlig med syng-med-klassikeren over dem alle, Grease.

Konceptet for filmaftenen er det velkendte - slå dig ned i den store sandkasse, køb et par drinks i baren og få en gratis oplevelse.

Filmen begynder kl. 21.30, baren åbner en time før, hvis du vil komme tidligt og få en god plads i sandet.

Vi er i det hele taget gået ind i den sidste uge med årets Costa del Nordkraft. For på søndag 31. juli er det endegyldigt slut for i år, og de mange ton sand bliver fjernet.

Inden vi kommer så langt, kan de allermindste på lørdag 30. juli kl. 17 tage på skattejagt i sandet og måske være heldige at finde et gavekort til en is eller et badedyr.

Lørdag kl. 21 er der årets sidste gratis Comedy Beach Club med Peter Bjerre, Kim Krogh og Hjalte Rytter. Der er happy hour i baren allerede fra kl. 20-21.

Det indendørs strandparadis - Costa del Nordkraft - er efterhånden en mangeårig sommertradition i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...